Citiraj Bipsić prvotno napisa
moj sinek će za 2 mjeseca imati 6 godina, i naravno da su mu omiljene riječi ove koje se tu spominju. ali, rekla bih ipak da nije samo vrtić za to "kriv". naime, R spada u povučenu djecu i on se fakat u vrtiću s rijetko kim igra i druži, tak da sumnjam da je to baš tam pokupio. ali sam sigurna da su mu npr."idioti" i slične riječi iz spužvaboba, točnije, kalamarku je to najnormalnija spika...

i nije mi toliko bed kaj on koristi te riječi, nego mi je veći bed kaj ih uvijek utakne na krivom mjestu u krivo vrijeme, slično ko neki klinci iz priča gore.

i ne radujem se nekaj osobito tome da će ta faza proći, jer, kao i tiwi npr. znam da će onda doći neka druga faza...
X

Tv je fakat pogubnija stvar od utjecaja vršnjaka... Moji odaaaavno znaju (jer veliki su, ali režim je ostao isti) ako izuste tako nešto da ćemo mi istog trena tv izbaciti iz upotrebe na neko vrijeme... Kako se toga pridržavaju? Nikako! Televizor je isključen od sredine kolovoza i super nam je bez njega. Rječnik se uredno popravio, a i komunikativnost... Nije prvi put.