Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Citiraj čokolada prvotno napisa
Citiraj Anemone nemorosa prvotno napisa
Savjetujem ti da zamolbu pošalješ u ovoj godini, prilikom nazivanja centara u dosta njih mi je rečeno da svake godine pošaljemo po jednu zamolbu da nas imaju u evidenciji u svakoj godini.Sretno!
Ovaj dio mi nikako nije jasan :? Što žele time postići, umjetno napuhavanje broja kandidata ili smatraju da se svakogodišnjim slanjem molbe pokazuje dodatna "zainteresiranost"?

Ivanas, sretno u postupku!
Osim napuhavanja broja kandidata ponovno slanje molbe moglo bi i zeznuti potencijalne posvojitelje, jer u nekim centrima daju prednost onima koji duže čekaju. Nova molba mogla bi vas svrstati u "početnike". Mislim da je mnogo bolje prihvatiti se telefona.
Ne znam što bih vam rekla, nama je rečeno da pošaljemo ponovo iz tog razloga da ih na taj način podsjetimo da smo još u igri, jer da pojedini posvojitelji u međuvremenu odustanu od posvojenja, dobiju biološko dijete ili ostvare posvojenje, a da ih prethodno o tome nisu obavijestili.
Ako do tad ne ostvarimo posvojenje, ja mislim sljedeće godine obnoviti zamolbu jer smo u međuvremenu i završili školicu.