Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Interliber 2012. (13.-18.11.)

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Interliber 2012. (13.-18.11.)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

naravno
    ali ovaj put nosim spisak, određenu količinu gotovine, a kartica ostaje doma.
    uništila me prošle godine mogućnost plaćanja karticama.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Idete?
    Pa naravno

Iako, moram primijetiti da me u zadnje 2 godine Interliber lagano razočarava, sve je na isti kalup, čak mogu unaprijed pogoditi što će koji izdavač imati u ponudi. Dosad mi je najveći užitak bio obilaženje štandova malih izdavača koji su nekako zapostavljeni u knjižarama (točnije, u ono malo knjižara u Zagrebu koje nisu propale ili se pretvorile u trgovine odjećom i mobitelima). Načula sam nešto da će dio tih malih izdavača ove godine izostati s Interlibera zbog nepovoljnih uvjeta, ne znam je li to istina, ako jest, to će biti još jedna stepenica niže u kvaliteti cijelog sajma.

Ali bez obzira na sve, užitak mi je već i ući u one (pregrijane) paviljone i snifati miris tiskarske boje, makar ne kupila ništa

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Iako, moram primijetiti da me u zadnje 2 godine Interliber lagano razočarava, sve je na isti kalup, čak mogu unaprijed pogoditi što će koji izdavač imati u ponudi.

Ali bez obzira na sve, užitak mi je već i ući u one (pregrijane) paviljone i snifati miris tiskarske boje, makar ne kupila ništa
    Sve potpisujem! I jedva čekam da prošvrljam tamo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Idemo, naravno, to se u našoj familiji čeka kao sv. Nikola

Lei sam ljetos pročitala Beskrajnu priču M. Endea, i to joj je sada najdraža knjiga na svijetu, pa si je isplanirala da ćemo ju kupiti na Interliberu.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja se veselim najnovijoj zafonovoj knjizi
    i još hrpi knjigica za djecu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hehehhe i ja jedva docekala... u biti to me jedino veseli u studenom

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mima,zainteresirala me ta Beskrajna prica,ali ovqko na brzaka nailazim samo na Bg izdanje. Jeste li je citali u hrvatskom prijevodu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bit će na Interliberu i raznih radionica, pričaonica, glazbaonica... za djecu i mlade, objedinjeno pod nazivom Radionice međugeneracijskog razumijevanja: suradnja - kreativnost - komunikacija, organiziraju Knjižnice grada Zagreba, ima kompletni program na njihovom webu pa virnite, možda pronađete nešto zgodno za svoju djecu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sony, traži Priča bez kraja http://www.profil-mozaik.hr/prica-be...PR/126056,7100

Ovo izdanje sad viđam po knjižarama; mi smo čitale neko starije, sa fotografijama iz filma na koricama.

edit: JA sam tu knjigu kao dijete čitala pod nazivom Beskrajna priča pa ju zato tako zvoem
    Posljednje uređivanje od Mima : 10.11.2012. at 08:37

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Super,hvala Mima!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo, naravno, to se u našoj familiji čeka kao sv. Nikola

Lei sam ljetos pročitala Beskrajnu priču M. Endea, i to joj je sada najdraža knjiga na svijetu, pa si je isplanirala da ćemo ju kupiti na Interliberu.
    wow
    ja sam nekako mislila kako je Orka još premala za Beskrajnu
    valjda zato što sam je ja čitala u kasnijim godinama
    ali, sad ću joj je ponuditi
    iako, mislim, da i ja imam srpsko izdanje
    nema veze

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Uoči da sam ju JA čitala Lei, a ne ona sama.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kužim to
    Orka je sa 5,5 godina čitala Gospodare prstenova
    ne znam koliko je razumjela, ali znala je prepričati poglavlje po poglavlje

meni je upitan onaj košmar likova i događanja... hoće li joj to biti prihvatljivo

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

što mislite, možemo i mi probat s harry potterom, non stop mu branim jer mi se to čini previše?
    5 prijatelja pročita u jednu večer prije spavanja, npr.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

možeš
    i Orka je u prvom razredu pročitala prva tri dijela

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila sam danas skoro 2 sata na Interliberu i nisam ništa kupila. Moram otići još jednom, ne može to tako.

Superknjižara ima krasnih knjiga na engleskom za klince, npr. ovu sam vidjela za 10 kn:

http://www.amazon.com/Amazing-Baby-Y...zing+baby+food

a ovu za 30:

http://www.amazon.co.uk/Maisys-House...2817506&sr=8-1

Ova knjiga:

http://www.amazon.com/Martha-Stewart...holiday+crafts

na štandu Superknjižare košta 70 kn, a na štandu Algoritma 180. (Čak i sa 20% popusta kod Algoritma, još uvijek je duplo skuplja.)

Searsova Pregnancy Book u Algoritmu u Happy corner je 44 kn, na Planetopiji Najsretnije dijete u kvartu na sniženju zbog malog oštećenja (nisam nažalost zapamtila cijenu).

U Egmontu krasne slikovnice za 30 kn (Kralj lavova, Ružno pače, Tri praščića, Auti... nisam sve popamtila), Disney princeze po 25, neke vile po 15, Pogodi koliko te volim 60, sve tvrdi uvez.

One štandove vani baš nisam uspjela dobro razgledati, em mi je već bilo dosta, em je unutra bila gužva (a tek je prvi dan i to još dosta rano, ne usudim se ni pomisliti što će biti sljedećih dana ).

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    što mislite, možemo i mi probat s harry potterom, non stop mu branim jer mi se to čini previše?
    5 prijatelja pročita u jednu večer prije spavanja, npr.
    Nasima je teta u vrticu u zadnje dvije vrticke godine procitala sve djelove HP.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

razočarana..... bili jutros...nije bilo gužve...kupila 2 knjige (samo) i onda na izlasku stala u onaj šator kod samog ulaza/izlaza..... eeeeeee tamo sam se tek natovarila.....

cijene...groooozne.... slikovnica npr. cijena prije 28kn, sad 24 kn..... knjiga prije 90kn. -sada 80...popust neznatan....
    prošle godine je bilo knjižičica i slikovničica po cijenama od 2-5-10-15 itd kuna, a ove katastrofa
    čak sam prošle godine za 2 (!!!!) kune kupila A4 blok za crtanje nekoliko komada
    jedino su niske cijene staaaarim knjigama i prastarim izdanjima.....

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Planiram ići ali s djecom, jer nemam kamo s njima. Kakvo je radno vrijeme?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da li je netko vidio one "časopise" "Blago zemlje" koji su se prodavali na kioscima? Ako da koja im je cijena? Fali nam preko nekoliko komada....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

je li i ove godine prevruće, kao i prije?
    dijete sutra ide na neke radionice, pa da znam kako da se obuče

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Planiram ići ali s djecom, jer nemam kamo s njima. Kakvo je radno vrijeme?

Radno vrijeme Interlibera je od 10 do 19 sati, osim u petak i subotu (16. i 17. studenog) kada se radi do 21:00 sat.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    je li i ove godine prevruće, kao i prije?
    dijete sutra ide na neke radionice, pa da znam kako da se obuče

mi smo bili oko 11 sati dok još nije bilo tak ljudi i bilo je čist ugodno u oba paviljona...nije bilo onako divljački vruće i zagušljivo....

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ima kakavih rječnika na nekom ok popustu?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Volim Interliber, ALI mrzim onu gužvu i baš me uhvati muka....tako bih voljela da mogu pronjuškati onuda a da nema puno ljudi, ovako se unervozim i na kraju odem bez knjige ili možda s jednom jer se nemam živaca laktariti da bih vidjela knjige.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Volim Interliber, ALI mrzim onu gužvu i baš me uhvati muka....tako bih voljela da mogu pronjuškati onuda a da nema puno ljudi, ovako se unervozim i na kraju odem bez knjige ili možda s jednom jer se nemam živaca laktariti da bih vidjela knjige.

ja sam bila jučer ujutro. u pavoljonu 5 ludnica, u 6-ici nigdje nikog.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja se spremam, ali bez djece iz više razloga - ne volim gužvu i duplo mi je teže kad još gledam gdje su ovi zabrazdili (a moji nisu bebe) i duplo potrošim.

Namjeravam pronjuškati izdanja Elementa (time se okoristimo svake godine) i možda uzmem školski pravopis. Lani sam uzela jedan, ali u školi se ne služe njime nego preporučuju ovaj, pa idem po to: http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=25913
    Ako ga ne nađem, odo' u Superknjižaru.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Peterlin, možda tio se svidi ovo
    http://hjp.novi-liber.hr/index.php?show=search

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kupila sam danas par knjiga i slikovnica, korisnim mi se učinilo ovo za učenike 3.r. (o Zagrebu danas i kroz povijest), a i za svu djecu koja tu žive
    http://www.alfa.hr/artikli/detalji/91
    http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page...10373&act=more

Inače cijene na štandu ŠK su iste kao sad trenutno u web shopu, pa tko se želi pripremiti...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis. Ubija me u pojam ona užasna gužvetina.

Nažalost mi ove godine stvarno nije baš nešto taj Interliber. Pokupovala sam kod Znanja KDS knjige koje su mi nedostajale, jer imaju akciju 2+1 gratis (doduše, trenutno tu istu akciju imaju i Tisak, Konzum i Kozmo, ali nisam našla neke od knjiga koje sam tražila), uzela sam isto kod njih još par onih u većem formatu i to je to. A nekad sam se znala od tamo vraćati doma sa punim vrećicama knjiga.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam se baš bila raskalašila što se tiče knjiga za dijete. sebi ništa nisam uzela.
    njoj sam kupila Sneguljicu i Pinokia od planetopije, Kingfisher dječju enciklopediju, one male knjige lepeze sa zadacima (super su nam za kod doktora), one blesave knjige torbice koje žica već 100 godina. Bile su na popustu 50 kn, inače su 70. pa još u znanju 3 za dva. Odmah sam uzela tri za neke rođendane i NG koji stižu.
    Uzela sam neke jeftine pisanke sa zadacima u profilu po 3 kune. Bambi i Mogli po 10 kn na štandu naše djece i Paolinu P isto za poklon. Pa od Firuza i Erde. Kako je pahuljica nadmudrila vuka (za poklon), Bicikl duginih boja i Neodlučni kameleon po 15 kn (već smo ih čitali, ali imaju zgodne poruke, pa sam ih kupila da se nađu nama ili za poklon). I nešto od Vesne Parun i Ivane BM.I još neke knjižice za bebe. Pa neku dječju knjigu na ruskom (zato što je lijepa i na ruskom je)
    Bajkoviti igrokazi jer ju je oslikao Radoičić koji je meni predivan
    Ukratko ušla sam autom u velesajam i jedva sam se dokotrljala do auta od svih tih vrećica.
    Još razmišljam o 3D Malom Princu. Već ga ima, ali je ovaj meni divan.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ušla u 18.30, počela polako gledati, da bi mi u 18.55 na štandu školske knjige prodavačica skoro uzela knjigu, koju sam gledala, uz ruke, uz pitanje: hoćete li to kupiti ili ne, mi zatvaramo
    tako da sam kupila ništa

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

rossa gdje si kupila tu knjigu na ruskom? Ima li išta za djecu (slikovnice prvenstveno) na stranim jezicima?
    Ja jučer nakratko svratila i opustošila štand Naše djece, bilo mi je super stvari za malo novaca. Ali, inače sam generalno razočarana. Npr. prošle godine sam kupila Budizam za majke za 20kn, ove je godine 50kn

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

U jednom šatoru vani. U par kutija su bile nabacane knjige na stranim jezicima pa sam ja dohvatila ovu. Bilo je dosta slikovnica na španjolskom.
    Inače po drugim štandovima u 5. paviljonu je bilo dosta dječjih knjiga na engleskom. Ostale jezike nisam zagledavala. nisam našla ništa na talijanskom.
    Meni se isto čini da je bio veći izbor jeftinijih slikovnica. Iako na Egmontov štand nisam ni išla jer ću poluditi od princeza oko sebe.
    Posljednje uređivanje od rossa : 15.11.2012. at 22:53

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Za školarce korisna informacija: Profil ponovo ima u prodaji izvrsnu knjigu Mirka Polonija "Mala geometrija", i to po cijeni od 19 kn. Knjiga pokriva gradivo geometrije za prva četiri razreda o.š.
    Prošle godine imali smo je iz knjižnice, A. je bio oduševljen, ali mu je bilo krivo što ne može rješavati zadatke i crtati po knjizi jer je bila posuđena. Već tad smo je htjeli kupiti na Interliberu, ali su se prodavačice čudom čudile da to već odavno nije u prodaji. E, pa ove godine je ponovo u prodaji, izvukli su valjda stare zalihe sa skladišta. Svakako preporučujem!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj, i ja bi slikovnice na ruskom! ako neko slučajno naleti, neka zapamti di je bila idem danas ili sutra!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nasla dokeo enciklopediju za 135kn u ŠK na kvatriću (snižena mislim 40%), a čitam da ju cure hvala

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jooj mi bili pa nista nismo stigli ejr sam previdjela rad do 19
    no na standu nase djece ima dosta jeftinih slikovnica: najveci im je popust 30% osim specialnih cijena. ostalo nema popusta

vani u satoru cini mi se profilovom ima nekih jeftinih "krpenih" slikovnica za malene za 19 kn i nesto bojanki za 5 kn

al guzva...
    nadam se da to znaci da knjige nece umrijeti (tiskane)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    joj, i ja bi slikovnice na ruskom! ako neko slučajno naleti, neka zapamti di je bila idem danas ili sutra!
    nadam se da si našla nešto (iako sumnjam, bila sam dosta temeljita
    ako slučajno još nisi otišla pronjuškaj po štandovima antikvarijata, oni će ti to imati. ne postoji ni jedan štand s novim knjigama koji ima ruski

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas je oko Velesajma opsadno stanje, nabrojala sam barem 20 autobusa, tako da sam odustala od gužvanja s djecom. Nadam se da ću uspjeti otići sama sutra ranije ujutro.
    Ima li Fraktura kakve posebne popuste?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lani su imali pristojan popust, ja sam npr. Priču o ljubavi i smrti A. Oza kupila za 150 kuna, a inače joj je cijena bila 250!

Mi smo danas bili u NZ i pokušali se parkirati kod Ine, pa sam vidjela kolika je gužva

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja planiram tek danas - vjerojatno je opustošeno, ali idem vidjeti

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš i nema Odnosno, ono što im je novije, nije na nekom popustu, ali imaju popuste za neka svoja starija izdanja, pa možda naletiš.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam bila jučer na (samo) 1,5h, ali uspjela kupiti praktički sve što sam planirala
    bila je grozna gužva

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam uletila danas ujutro. MIslila sam da rade od 9 pa sam upala skupa s prodavačima, zaštitari su me pustili jer su mislili da radim
    Tako sam imala sat vremena da sve pregledam i odlučim što ću i kamo ću. A kad su u 10 nahrupili ljudi, bila sam prezadovoljna što sam fulala radno vrijeme, jer se više nije moglo ni prići štandovima.
    Tanja, po tvojoj preporuci kupila Malu geometriju (rekli su da je svaki dan rasprodaju pa naručuju nove pošiljke), i F. mi je oduševljen, cijelo vrijeme si rješava zadatke otkako ju je dobio. Prezadovoljna sam.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam bila sinoć nije je više bilo, mislim geometrije, rekli su da dođem ujutro, tako da je istina da je rasprodaju
    trebali bi tanji dati jedan primjerak radi reklame

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam kupila ovo http://www.profil-mozaik.hr/svijet-z...PR/133811,7295 - Svijet životinja za 130 kuna! Baš sam zadovoljna.
    Kupili smo i stari Dokeo koji je prilično snižen, Lea je nažicala još neku knjigu o snimanju filmova na ŠK, a kupili si je i Beskrajnu priču.
    Kronike iz Narnije smo preskočili jer smo već puno potrošili. (a snižene su na 60 kuna sa 90 po knjizi).
    Ja sam sebi kupila Iznenada u dubini šume A. Oza i jednu knjigu D. Pennaca.
    Kupili smo i par časopisa Moj planet po 5 kuna.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mi smo bili danas i cini mi se sve skupo, kao kad knjizara ima obicno (npr.20%) sniženje. kupovali smo ali se nismo pretrpali. 5 knjiga za malenu i to je to. za sebe nisam ni gledala jer je guzva bila stravicna a ona je pocela cmoljiti tak da smo se pokupili

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam kupila zeruyu shalev, one prve su bile po 50 i 70 kuna

nećkala sam se za priču o ljubavi i tmini, mislim da je oko 160 kuna. istina, pročitala sam je, ali mi je savršena... no, na kraju sam skužila da sam već previše potrošila pa ništa

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •