Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Lactobacillus i corynebacterium spp.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Lactobacillus i corynebacterium spp.

Evo cure, ne frikiram samo da se zna ali upravo sam dobila nalaze cervikalnih briseva i ovo su mi našli.

Sva sreča nemam ni ureaplasmu ni ništa opasno, i laborantica je rekla da se ove kao mogu a ne moraju lječit u trudnoći. Da li je neka od vas imala baš ovu kombinaciju ili samo jednu od tih? Jeste ih lječile? Kako da ih se prirodno rješim? Da li ih se uopče moram rješavat?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja imala u prvoj trudnoci lactobacil - fizioloska flora, netreba lijecit, a za drugu ne znam.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ova prva ti je super, ja se obradovala kad sam videla da je imama u nalazu..
    a za drugu ne znam sta je..

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i ja sam pročitala da je ova lactobacilus super, ali ova druga mi nije jasna. Navodno je isto normalan sastav vaginalne flore, ali opet izaziva dihteriju kad je u respiratornom sustavu...nije mi jasno kako mi je došla dole :?

Iako sam imala upalu grla i prehladu zadnjih tjedan i pol...ali mislim da nema veze s tim...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo sta wikipedia kaze:
    Corynebacterium je rod bakterija, jedini rod porodice Corynebacteriaceae. Korinebakterije su gram-pozitivni aerobi ili fakulatitvni anaerobi, koji nisu pokretni, ne stvaraju spore i oblika su štapića. Najveći broj vrsta iz ovog reda ne uzrokuje bolesti, i dio je fiziološke kožne bakterijske flore kod čovjeka.

U prevodu, nalaz je cist!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

KliKli hvala!
    Ja čitala wikipediju na engleskom, pa mi djelovalo ko da sam pošla u apoteku pitat, sve nešto uzrokuje ovo uzrokuje ono

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E evo samo da još zaključim, čula sam se s gin. govori lactobacillus je Super! I štiti floru rodnice.

Ova druga je totalno bezopasna i mogu je slobodno zanemarit. Tako da ako budete imali iste ove, no worries!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •