-
Lactobacillus i corynebacterium spp.
Evo cure, ne frikiram samo da se zna
ali upravo sam dobila nalaze cervikalnih briseva i ovo su mi našli.
Sva sreča nemam ni ureaplasmu ni ništa opasno, i laborantica je rekla da se ove kao mogu a ne moraju lječit u trudnoći. Da li je neka od vas imala baš ovu kombinaciju ili samo jednu od tih? Jeste ih lječile? Kako da ih se prirodno rješim? Da li ih se uopče moram rješavat?
-
ja imala u prvoj trudnoci lactobacil - fizioloska flora, netreba lijecit, a za drugu ne znam.
-
ova prva ti je super, ja se obradovala kad sam videla da je imama u nalazu..
a za drugu ne znam sta je..
-
Evo i ja sam pročitala da je ova lactobacilus super, ali ova druga mi nije jasna. Navodno je isto normalan sastav vaginalne flore, ali opet izaziva dihteriju kad je u respiratornom sustavu...nije mi jasno kako mi je došla dole :?
Iako sam imala upalu grla i prehladu zadnjih tjedan i pol...ali mislim da nema veze s tim...
-
Evo sta wikipedia kaze:
Corynebacterium je rod bakterija, jedini rod porodice Corynebacteriaceae. Korinebakterije su gram-pozitivni aerobi ili fakulatitvni anaerobi, koji nisu pokretni, ne stvaraju spore i oblika su štapića. Najveći broj vrsta iz ovog reda ne uzrokuje bolesti, i dio je fiziološke kožne bakterijske flore kod čovjeka.
U prevodu, nalaz je cist!
-
KliKli hvala!
Ja čitala wikipediju na engleskom, pa mi djelovalo ko da sam pošla u apoteku pitat, sve nešto uzrokuje ovo uzrokuje ono
-
E evo samo da još zaključim, čula sam se s gin. govori lactobacillus je Super! I štiti floru rodnice.
Ova druga je totalno bezopasna i mogu je slobodno zanemarit. Tako da ako budete imali iste ove, no worries!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma