Godisnji odmor se blizi kraju (vracamo se u Zagreb za vikend) i vec tjedan-dva razmisljam kako cu otvoriti temu ovog naslova na kojoj cu napisati nasa ljetosnja iskustva sa klincima - cime su se zabavljali tokom ljeta, kako su prosli tjedni na moru i dva tjedna puta nakon njega, s cime smo mi roditelji najvise imali muke, a sto nas je posebno obradovalo ... ovaj cas nemam vremena za pisanje (javljam se sa posudjenog kompa iz istocnog nam inozemstva ;o) ), no mozda netko od vas vec sad zeli sa nama ostalima podijeliti svoja ljetna iskustva ...
(ovdje sad ne mislim toliko pricati o tome gdje smo bili i sto smo vidjeli vec kako je izgledao zivot sa djecom izvan uobicajene svakodnevice, dobre i lose strane tog ljetnog rezima zivota itd).
Do citanja od mene za desetak dana, nadam se da cu do tada naci ovdje vec koji post ...![]()

Odgovori s citatom
- zamisli, tamo nije zakonom zabranjeno pisati grafite i bacati smece po podu :shock:
, tri tjedna klaiceve i terapija, ali sad sva sreca sve super
)
a sad će valjda još malo on i Lea na more. Moj godišnji je gotov.
... umjesto da produlje zimske praznike i uštede na grijanju, oni bi spašavali turističku sezonu... no, o tome na drugom mjestu).