Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Roditeljski ljetni zapisi

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ovo je stvarno mirni tok cetine, nije to rafting nego penzionerska voznja, a senina cura ima skoro 10g

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

onda super, ako je dio namjenjen za to, uživajte, ima djelova Cetine koji su kao jezerce.
    nego, pišem zbog ovog...Cetina je zeznuta zbog virova, lako je za brzace, oni su očiti, al vir, na površini se jedva vidi, a strašno su jaki. Na nekim djelovima Cetine su kanui u okomitom položaju godinama, nisu zabijeni u dno, drži ih tako snaga vira.
    Moram li pisati da su poginule ronioce i ostale utopljenike izvlačili ogromnim kranovima-dizalicama. Jer ništa nije moglo savladat snagu vode.

nije mi cilj da vas plašim, brat mi je skiper na raftingu, ima sigurno 1000 vožnji iza sebe i još uvijek je bijesan kad ljudi ležerno dovedu malu dječicu na rafting-nije to djaba EKSTREMNI sport-priroda je divna-i nepredvidiva (zato i jest divna)-ne vodite djecu na rafting ako nisu toliko zreli da će u detalje slušati upute skipera.( u Cetini je jako važno da se, ako padneš u brzac, opustiš, ispružiš se i pustiš da ti noge izlete vani prve, a to ti je nekako protivno instinktima-ideš uvijek prvo glavom gore)
    Lagana vožnja kanuom i inim je druga stvar.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vratili se s kampiranja, umorna sam za pisati vise, ali imam dobru vijest za vas, heidi je ziva
    nismo je uspjeli vidjeti, ali negdje je na velikoj planini

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •