ponukana antirecesijskim topicom i jednim pismom čitatelja o akcijskoj prodaji trulih lubenica u konzumu iz večernjaka, odlučila sam otvoriti novi topic na kojima bi se razmjenjivala negativna iskustva, pogotovo s prehrambenim, higijenskim i odjevnim. proizvodima kupljenim na "akciji" ili pod "povoljno".

ovdje bi bilo zgodno da iznesete ako smatrate da ste loše prošli ili da ste prevareni pri nekoj kupnji, bila ona obična ili akcijska. također, bilo bi dobro da insideri, ako ih ima informiraju forumski puk o tome kako nešto ne treba ili nije poželjno kupovati, jer je staro, nekvalitetno ili slično. medijske informacije su isto ok.
poželjna je objektivnost, koliko god je to moguće.

moj današnji doprinos je vijest iz jutarnjeg o tome kako je encianov jabučni ocat zapravo bućkuriš od alkoholnog octa. proizvođač naravno to opovrgava, a inspekcija je naložila provjeru. ja ga imam doma i sigurno ga neću koristititi (osim za kamenac) dok ne vidim je li to istina.

možda bi bio zgodan uz ovaj i jedan pozitivan topic, ali ako se ukaže potreba lako ćemo ga otvorit. moderatorice neka premjeste ako je ovome mjesto na servisnom.