Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pedijatri u istri

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno pedijatri u istri

čekaju nas pregled za 3 godine za veliku princezu i prvi pregled za malog princa, i tražimo pedijatra (socijalnog) u puli ili pak bilo gdje južno od pazina koji je malo širog pogleda na svijet u smislu da razgovara sa roditeljima i nije u nekoj konstantnoj gužvi, ne smatra da je čokolino dobra prehrana za dijete od 6 mjeseci i otvoren je prema ne-cjepljenju.

možda tražim nemoguće, ali možda takav postoji?! sugestije?

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da u Puli takvog socijalnog nećeš naći
    Mi smo bili kod Barac dok je radila kao socijalni i nisam bila skroz zadovoljna (prepisala željezo bebi rutinski bez krvne slike, prevukla nam pišulina bez da je rekla šta će napraviti). Sada smo kod Obrovac i ona definitivno nije to što tražiš - u tolikoj je gužvi da se jednom desilo da nije pogledala lavića i mene do trenutka kada je krenula prema njemu sa stetoskopom da ga pregleda (do tada je gledala u komp i razgovarale smo) i shvatila da to nije dijete koje je očekivala... U biti mi se žena čini jako draga i nije ona kriva za turbo gužvu uzrokovanu manjkom socijalnih pedijatara u Puli, ali mislim da ovo ipak nije način. Na samo liječenje nemam zamjerke koju ne bi našla i drugim pedijatrima - puno antibiotika bez briseva, upitni savjeti za dohranu... a ukoliko dijete ne cijepiš na vrijeme (i mi i frendovi smo odgađali priorix) spremi se na predavanje. Došli smo do toga da je L. počeo paničariti kod samog ulaska u zgradu...
    Sada kombiniramo po potrebi nju i Barac privatno (totalno me osvojila homeopatija, a i ona mi se mnogo više svidjela od kada radi privatno, velikim dijelom baš zbog vremena koje posvećuje svojim pacijentima. prvo uspostavi kontakt sa njim, onda pregled, onda mojih sto pitanja )
    Nadam se da ćeš uspjeti naći to što tražiš

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam najzadovoljnija s Barac i da mogu odvrtiti vrijeme unatrag, ne bi uopce prijavljivala dijete socijalnom lijecniku vec bi bili samo kod nje, ali ni ona nije savrsena.

Socijalna kod koje smo prijavljeni nam je ok, ali imamo malo kontakata za sad s njom (samo sistematski). Moze detalje na pp.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I meni je Barac super, ali me hvata muka kad se sjetim da moram za tri tjedna sa malim na pregled za mjesec dana kod socijalne pedijatrice i suočiti se s time da Antonellu nismo cijepili od godine dana, a i njoj će brzo trebat sistematski...

a lionne, to što si rekla za vašu doktoricu potpišem u potpunosti za našu (drugu) doktoricu. mislim da nije toliki problem kod pojedinca koliki je problem u cijelokupnom sustavu....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •