-
Osoblje foruma
pedijatri u istri
čekaju nas pregled za 3 godine za veliku princezu i prvi pregled za malog princa, i tražimo pedijatra (socijalnog) u puli ili pak bilo gdje južno od pazina koji je malo širog pogleda na svijet u smislu da razgovara sa roditeljima i nije u nekoj konstantnoj gužvi, ne smatra da je čokolino dobra prehrana za dijete od 6 mjeseci i otvoren je prema ne-cjepljenju.
možda tražim nemoguće, ali možda takav postoji?! sugestije?
-
-
Osoblje foruma
Ja sam najzadovoljnija s Barac i da mogu odvrtiti vrijeme unatrag, ne bi uopce prijavljivala dijete socijalnom lijecniku vec bi bili samo kod nje, ali ni ona nije savrsena.
Socijalna kod koje smo prijavljeni nam je ok, ali imamo malo kontakata za sad s njom (samo sistematski). Moze detalje na pp.
-
Osoblje foruma
I meni je Barac super, ali me hvata muka kad se sjetim da moram za tri tjedna sa malim na pregled za mjesec dana kod socijalne pedijatrice i suočiti se s time da Antonellu nismo cijepili od godine dana, a i njoj će brzo trebat sistematski...
a lionne, to što si rekla za vašu doktoricu potpišem u potpunosti za našu (drugu) doktoricu. mislim da nije toliki problem kod pojedinca koliki je problem u cijelokupnom sustavu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma