Citiraj mare41 prvotno napisa
Ja pretpostavljam da će se savjetovanje obavljati u MPO klinikama (to mi zvuči logično), inače, svaka bolnica ima pravnu službu i psihologe (ako ne onda psihijatre), ono što ne kužim-ako je savjetovanje zakonska obaveza, da li će to ići na teret HZZO-a pa će opći ginekolog davati uputnice za pravnika i psihologa? Ili će se to plaćati, a kome onda ide taj novac? Dotičnoj Ustanovi? Ja zaista vjerujem da će to biti pro forme, pogotovo što niko od tih ljudi nije stigao biti educiran. Toliko otvorenih neriješenih pitanja, a ljudi sigurno kreću vrlo brzo u postupke nakon ljetne stanke. I sve zato što Hebrang, kao radiolog, ne razumije koja je razlika između homolognog i heterelognog (zar nije logično pitati nekog ko zna?). Ludilo, u svakom pogledu.
moli Boga dragog da takvom pravniku ne dođeš.. to su uglavnom žene od kojih 50 godina koje se nisu educirale od dana kada su faks završile i koje su u sindikatu i samo znaju tražiti svoja prava iz radnog odnosa i trgovati svinjskim polovicama.

Moli Boga da te takav pravnik ne obrađuje...

Tu treba pravnik koji je elokventan, obazriv, koji kuži problematiku oko procedure i da ovakav tip savjetovanja bude formalan.. ionako to je odluka samog para da li će i kada na MPO