prekrasna priča...
uživaj u svojem SF čudu, najbolje tek dolazi![]()
i svaki put se iznova čudim i čudim nekim postupcima nekih persona u bijelim kutama:
Strobery Shortcake prvotno napisa
prekrasna priča...
uživaj u svojem SF čudu, najbolje tek dolazi![]()
i svaki put se iznova čudim i čudim nekim postupcima nekih persona u bijelim kutama:
Strobery Shortcake prvotno napisa
cure su već sve napisale.
grlite se i uživajte gledajući oblake.![]()
Znam koliko si zeljela sto prirodniji porod, ali nemoj previse zaliti -
Julian vec ima savrsenu mamu, bas onakvu kakvu treba. I da, bit ce ti najbolji uciteljArkana10 prvotno napisa
![]()
Priča je baš onakva kakva je trebala da bude, i neko napiše 10 rečenica jer zapaža ono njemu interesantno, a nekom je i tri lista malo. Različiti smo, i to je tako.
Slični su porodi i ovdje u Bosni, podsjetio me dio kada su te pitali za zanimanje/nivo obrazovanja. Zar nije sramotno da se prema nama različito odnose samo zato što smo različito educirane, pa i romkinja je trebala da ima ljudski pristup, i zašto je to uopšte bitno, pa tu je samo žena koja rađa i koja traži da se s njom ophode ljudski.
Vjerujem da ćete biti sretni.
Pratila sam malo tvoju borbu i pokušaje da zatrudniš i jedva sam čekala tvoju priču, za koju je jedino važno da ima happy end.
Čestitam još jednom i hvala bogu na novom avataru!![]()
cestitam na Julijanu! :D
tebi![]()
za hrabrost!
hvala vam jos jednom![]()
Arkana, cestitke na Julijanu!!!
bitno je da je na kraju sve dobro zavrsilo!
![]()
![]()
Vremenom će sve divne stvari koje budeš doživljavala sa svojim princem lagano obrisati sećanja na ružne momente.
Verujem da si već počela da zaboravljaš...![]()
![]()
Najradije bih plakala... ali kraj je tako lijep![]()
Čestitam od srca na divnom dječaku! :DKao što je jedna od cura rekla: Najbolje tek dolazi!
![]()
draga, draga moja... nema rijeci kojima se da opisati kako se osjecam poslije citanja tvoje price.
beskrajno se veselim sto vas je troje, sto se sada mazite i ljubite i sto ste sretni, sada i zauvijek ako Bog da
beskrajno sam tuzna sto je moralo biti mimo tvojih zelja, mimo onog za sto smo sposobne i rodjene.
uzivaj u svom predivnom sinu i pomirisi mu glavicu i za mene, a tebi saljem pregrst pusa i zagrljaja, ponosna sam sto te "znam"![]()
Ja bi vas sve troje tako rado zagrlila![]()
Arkanice, porod ti nije bio kako si ga zamisljala ali Julian ima mamu koja se za njega borila iz petnih zila i on je to sigurno osjetio ...
Izabrali ste magicno ime za magicnog decka kojeg ceka prekrasna buducnost![]()
Arkana, hvala ti na ovoj priči![]()
A beba vam je prekrasna![]()
Arkana, žao mi je što porod nije prošao kako si sanjala, ali čestitam ti od srca na rođenju vašeg sina, tog predivnog čuda života!
MamaRibice prvotno napisa
Bolju mamu nije mogao izabrati!
Arkana na žalost šta je bilo, bilo je.
Uživajte sada![]()
toliko me dirnulo sve pročitano![]()
sjedim sva u suzama
arkana![]()
![]()
Arkana, bas mi je zao da je tako sve proslo, ali jako mi je drago zbog tvog SF cuda.
Ljubi Juliana i uzivajte!![]()
A slijedeci put ce biti ... puno lakse u poznatom okruzenju.![]()
Arkana...svašta bi ti napisala...ali ću samo reći... Čestitam!!! Dijete ima predivno ime i ti si predivna!![]()
Draga Arkana mali princ je sad tu pa sad ti uzivaj i svaki dan zaboravljaj jedan po jedan ruzan uspomen od poroda i nek ti ostanu samo lepe trenutke.
Ja sam kao student prisustvovala na 2 porodjaja i kad sam ja trebala roditi nisam ni pomislila vratiti se tamo.Jer veruj mi kao da si ispricala ono sto sam ja videla pre 10 i vise godina, znaci nisto se nije promenilo.Sve isfrustrirana i nebrizna bica su se okupili u toj bolnici.
Ali nema veze bitan je zavrsetak a to je da si ti doma s svojim princom i UZIVAJTE!!!
Dobra mi je ova o spavačici i uniformi !
A da šta si po zanimanju si im trebala reći da si astronaut!![]()
Šteta šta su ti kvarili porod...Drugi put doma!
bebici i tebi hrabrici.
Zapravo, s odmakom od 6 i pol godina, podudarnosti su nevjerojatne, čak su nam i klinci slični. Ovdje je od našeg plana poroda prošlo nekoliko godina, a sada se čini cijela vječnost. Nas su tretirali kao "one Rode s planom poroda", ali smo ponešto ipak ostvarili.
Nakon više pročitanih priča i jednom proživljenom, nekako mislim da je od svih ovdje prisutnih najviše od poroda dobila Fidji sa svojom bebom kraj vešmašine - svi mi ostali proživjeli smo samo surogat. Slatko, ali s natruhama čudnog okusa u ustima kada sve prođe.
Čestitam na sinčiću!![]()
Duboko me dirnula tvoja hrabrost da se boris za sebei i svoje dijete.
Ali, žena na porodu u bolovima ne bi se trebala boriti s osobljem.
Pa samo mala količina andrenalina u porodu može poremetiti cijeli tijek. Da li ti ljudi čitaju knjige iz struke![]()
Duboko me dirnula tvoja priča i cijelu večer me držala neka tuga i ranjivost iako nisam još rađala.
Ti si u dotičnoj situaciji stvarno dala baš sve od sebe i možes biti ponosna. Nadam se da će idući porod biti onakav kakav priželjkuješ.( možda taj bude kod kuće
čestitke na sinu![]()
svaka ti čast na hrabrosti i borbi
Napokon sam uspjela pročitati tvoju priču do kraja.
Borila si se hrabro i čestitam na tome.tebi i SF čudu.
![]()
Lavice, čestitam ti na sinu i borbi!![]()
slazem se.Davor prvotno napisa
a ne zaboravimo i Saradadeviine porode.
Draga Arkana,
lijepo je biti s druge strane kad se tvoje srce otvori.
ganula me tvoja priča i tvoja hrabrost
![]()
![]()
*
da se pohvalimo da smo nakon mjesec dana dobili 1800g dojenjem, bili smo juce kod pedijatrice na pregled i jako nas pohvalila.
procitala sam pricu u jednom dahu....mami i Julijanu
![]()
hvala vam jos jednom od![]()
kako je u cetvrtak bio nas 8tjedan od poroda jos jednom sam prosla sve niz glavu i zakljucila da sam puno toga naucila i od poroda, no i od svog sina.
Arkana10 prvotno napisa
![]()
Uzivajte i rastite![]()
još sam jednom pročitala cijelu priču i nanovo se ganula![]()
Čestitke tebi - hrabroj mami i neka Julian bude živ i zdrav, prekrasan je!
![]()