-
Prejaki refleks otpustanja mljeka i povracanje
Nisam stigla sinoc, pa moram napisati sada. Sorry ako se tema dupla, ali nisam u zurbi stigla da nadjem. Da kazem da sam procitala tekstove na portalu i sve u knjizi Hanne Lothrup na ovu temu. Medjutim, zabrinulo me sljedece. Sinoc dok smo dojili pre spavanja, J. je poceo nervozno vrtiti glavom, vristati i odustajati od cikanja. Kada sam sklonila dojku od njegove uste primjetila sam veliki mlaz mljeka. Prema savjetima sam pokusala to malo izdojiti i dala sam mu opet. Mm instiktivno je krenuo J. da podrigne. Nakon podrigivanja opet malo posisa, pa plac, pa krene povracanje. Ne bljuckanje. Vec povracanje u mlazevima. On je beba koja jako halapljivo jede, naguta se zraka, a to ili prducne ili podrigne ili bljucne. Ali ovo sinoc me jako zabrinulo. Dojili smo na jendoj dojci u polozaju nogometne lopte. Probala sam da legnem, a on na mene, al nam taj polozaj ne ide. Jos uvijek ne drzi ljepo vrat.
Do sada smo imale te malene epizode, ali ovo sinoc me zabrinulo.
Dojimo na zahtev, ne znam koliko puta jer ne brojim. Imamo puno pokakanih pelena i piskimo bez pelene. Pedijatrica je rekla da je kakica ok, boja senfa, sa zrnastom teksturom.
Mene brine to povracanje.
Ili je normalno?
znaci, nije to bilo bljuckanje po malo kao do sad, vec izbacio mljeko u mlazevima. Nakon toga sisao kao da nije nista bilo.
Nocu dojimo isto kada pozeli, mislim da su 2-3 puta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma