-
Kao Alisa u zemlji cuda
Mozda je bila tema, ali nisam je nasla.
Nakon poroda prvo sam mislila da je problem u zrcalima u apartmanu. Bila sam si prevelika. Ono kao da sam pojela od gljive koju je Alisi dala velika gusenica. Onda je dosao i mm i on mi je prevelik. Kako sam gledala samo Juliana u bolnici, mislila sam da je to zbog toga. Ali nakon povratka kuce, kad su nam dosli nakon tjedan dana roditelji i nasa necakinja od 5 godina i ona mi je bila prevelika. Jos uvijek nemam taj stari osjecaj normalne velicine. Imali ste takva iskustva?
Citala sam po pricama sa poroda da su mame koje imaju 2 ili 3 djece, starije uvijek gledali kao puno veci, ali meni su svi veliki.
Ima jos neko?
*
ako sam promasila temu, slobodno zatvorite je.
-
I meni je isto bilo prvi put.
Kad se samo setim MMovog lica, ono, nesagledivo 
Drugi put je taj osecaj nesto slabiji, ali prisutan.
-
-
bila je slična tema, mislim da je anita az opisivala svoju stariju kćer i sinčića.
a pet plus za usporedbu s alisom
-
Meni je to bilo normalno, ipak ako ceo dan gledas majusnog coveka od 50cm i 3-4kg, sam malenom facom, rukicama, nozicama, naravno da ce svi drugi, odrasli ili odrasliji, izgledati ogromno.
-
meni su 2 tjedna nakon poroda u posjet došli brat i njegova žena i njihova 6 mjesečna curica.
i ja sam za tu malenu uvijek govorila kako je sitna i tanka...
i dođu oni nama u posjet...ja pogledam u malu, primim je...a ona OGROMNA!!!!!!! :shock:
skužila sam da mi se čini velika zato jer sam 24 sata dnevno sa svojom bebicom pa tako...stvar percepcije...velika je naspram mom bebaču... relativno velika... a ne ovako apsolutno.
-
-
joj, odlicna tema (i super naslov, nema sta), vratila si me u vrijeme neposredno nakon 1. poroda
kad sam rodila Lovru, svi se mi se cinili nekako veliki, pomalo izobliceni. MM je imao totalno preveliku glavu, kao naotecenu...i kad bih sebe pogledala, isto sam si bila sva kao naotecena. no, i MM sam ja izgledala malo "cudno". nakon para dana cudnih pogleda, probila sam led i rekla mu: Cuj, micek, ti meni zgledas totalno cudno, ful preveliko i neproporcionalno." on u smijeh, i kaze mi da i ja njemu tak izgledam. i trebalo nam je dobrih mjesec dana da se vratimo na "stari izgled".
s Lorenom nisam imala tih problema (a bila je manja od Lovre pri porodu), cak mi ni Lovro nije izgledao nesto veliko, jedino mi se jos uvijek zna dogoditi, kad mu presvlacim pelenu, da gledam te njegove batke i zabatke i cudim se kak su ogromni naspram Lorene.
-
-
-
-
meni su svi preveliki, i ja sama.
-
Osoblje foruma
Iako sam o tome citala na forumu, kako starija djeca odjednom odrastu i cine se prevelikima, sokiralo me koliko mi je velika djelovala cura u odnosu na malca.
Gledala sam je u cudu, bilo mi je i pomalo tesko oko srca sto nam se to dogodilo.
Sad je opet sve na svome.
-
i meni su bili preveliki, pogotovo stariji-ooogromaan.
a sigurno zbog 24-satnog svakodnevnog buljenja u bebića u bolnici, nisam mogla oči od njega odvojiti. mene je oduševila senzacija što sam maloga vidjela i kad bi zatvorila oči, toliko sam buljila u njega
-
-
-
A da znaš samo kako je nezgodno kad dojiš tandem, kad pogledaš te dve glavice-jedna malecna,a druga, čini ti se, kao da ti se neko odraslo biće prištekalo za siku
-
MariaPika,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma