telegrafski - 23. 06. stigao je nas carski "maleni" od 4, 6 kg, dug 54 cm :D :D :D
sad vec ima nesto vise od 6 kg, a sve je to od maminog mlijeka (eto jedne stvari s kojom u zivotu nisam imala problema, za promjenu).
![]()
telegrafski - 23. 06. stigao je nas carski "maleni" od 4, 6 kg, dug 54 cm :D :D :D
sad vec ima nesto vise od 6 kg, a sve je to od maminog mlijeka (eto jedne stvari s kojom u zivotu nisam imala problema, za promjenu).
![]()
Čestitam od srca! :D :D :D
Malom sinčiću želim sretnu dobrodošlicu, puno zdravlja, sreće i ljubavi u životu - i bravo za dojenje! :D :D :D
![]()
![]()
Moje najiskrenije cestitke roditeljima! Malom andjelu svako dobro i puno srece u zivotu! :D :D :D
čestitam, draga, baš velika beba i dobro napreduje :D :D
hvala, hvala, drage MPO-suborke !![]()
i vama, koje ste na cekanju, zelim da vam se vase zelje u najkracem roku ostvare.![]()
![]()
![]()
i jos jedna stvar, sve tesko i ruzno na tom putu (ok, moj i nije tako dugo trajao), kad se taj san ostvari, cini se kao daleka, daleka proslost...![]()
Cestitke od![]()
čestitam :D :D ta Marelica
(dugo smo čekali tvoju objavu, a u stvari smo imali direktan prijenos iz rodilišta, enya22 se zatekla tamo na pregledu i krajičkom oka je vdijela tvoga sinčinu)
lijepo da maleni tako dobro napreduje![]()
Čestiram oda malenom ogromna dobrodošlica.
![]()
![]()
![]()
čestitam :D
Čestitam :D:D
čestitke!!!
stoput sam se već pitala gdje si ... čestitam na tako velikom momčiću :D :D :D drago mi je da je sve super prošlo![]()
![]()
:D cestitam!
![]()
cestitam na bebacu!!! :D :D :D
sretno cickanje vam zelim![]()
![]()
Draga, tek sad vidim tvoju objavu... Cestitam ti od srca i ovdje! :D![]()
Lijepo je bilo sresti vas u gradu prije odlaska na more, sinak ti je presladak i stvarno velika beba!Ima prekrasnu kosicu, MM i ja smo se divili jos dugo nakon sto smo ga vidjeli!
Čestitam :D :D :D
Upsss Tek sam danas vidjela objavu, ali, oprostit ćeš mi draga!
Iskreno ti čestitam![]()
tamarelica iskrene čestitke povodom rođenja tvog sinčića :D :D :D
hvala, hvala![]()
nadam se da se vidimo na nekoj rujanskoj kavici...![]()