-
ja se samo bojim ovog scenarija - počela je školska god., roditelji su se snašli kako-tako, nešto je naravno uđbenika i naručeno-kupljeno od izdavača (nije sve nabavljano razmjenama), školska godine ide, prolazi prvo pol. - tko još priča o skandalu s uđbenicima, prošlo 2 polugodište - tko se još i prisječa tog skandala, pa pred kraj ljeta - BUM - opet ista priča, Vlada je učinila NIŠ (kaj opet?!), izdavači su opet istjerali svoje i roditelji naravno opet nadrapali. I opet se manje bude upisalo djece u 1 razred.
I oni znaju da će se malo ljudi buniti, malo ić na livade razmjeniti, malo kupovati preko njih i opet budu trljali rukice.
moj je prijedlog da se već sada šalje na sve moguće načine poruka Vladi da sljedeće god niko ne plaća knjige - slat djecu u školu bez knjiga i amen.
Osnovat udrugu ili šta ja znam...... NEŠTO trebamo poduzeti.
Al da se kupuju svake god nove knjige i to po 4-5 iz jednog predmeta pa to je pljačka čista. Al to već svi znamo. Pa koje je to bacanje novaca, uništavanje šuma - to im je valjda smiješno, ni ne znaju kaj je ekologija. Koja svijest čovjeće! Pa australopitek ima veći nivo svijesti od naših političara a i izdavača.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma