Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Da li je moguće da sam trudna?!

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Da li je moguće da sam trudna?!

Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila. Prvi dan zadnje menge je bio 26.07. Imali smo odnos 11.08. i drugi dan nakon toga sam dobila smeđe-rozi iscjedak - ne obilan, više sluzasti koji je trajao tri dana ( i smrdio je kao krepana riba ). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.

Da li je moguće da su ovo znakovi trudnoće ili nešto drugo možda ne valja ili je još prerano...?

Mengu bi trebala dobiti za tjedan dana 23.08.

Svako mišljenje je dobrodošlo...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: Da li je moguće da sam trudna?!

Citiraj TinaB prvotno napisa
    Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila. Prvi dan zadnje menge je bio 26.07. Imali smo odnos 11.08. i drugi dan nakon toga sam dobila smeđe-rozi iscjedak - ne obilan, više sluzasti koji je trajao tri dana ( i smrdio je kao krepana riba ). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.

Da li je moguće da su ovo znakovi trudnoće ili nešto drugo možda ne valja ili je još prerano...?

Mengu bi trebala dobiti za tjedan dana 23.08.

Svako mišljenje je dobrodošlo...
    Moguće je, ali mislim da teško. Koliko dugo piješ Logest?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nisam baš sigurna da bi ti taj iscjedak bio neki znak trudnoče, obično se iscjedak pojavi 7-10 dana nakon odnosa, ali možda griješim.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

[quote="Anemona"]
    Pijem ih 6 mjeseci. Ma vjerojatno je neka upala - najbolje da se naručim ginekologu.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

S obzirom da spominješ neugodan miris iscjetka, prije je neka upala, gljivice ili sl.
    Naravno trk ginekologu i nadam se da nije strašno.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mislim da nisi trudna, a iscjedak??? neugodan miris ( kakvog opisujes ) je ja mislim od gardnerele, al mislim da nemre proc sam od sebe.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

[quote="TinaB"]
    Citiraj Anemona prvotno napisa
    Pijem ih 6 mjeseci. Ma vjerojatno je neka upala - najbolje da se naručim ginekologu.
    Pitala sam koliko dugo ih piješ jer je moje mišljenje da nije isto da li tablete piješ mjesec dana ili 6, koliko ih ti piješ. Mislim da su nakon 6 mjeseci jajnici več dosta "uspavani" i da je teško da će ih neuzimanje 1 tablete "probuditi" da bi odmah ovulirali.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Današnji izvještaj - iscjedak je nestao, više niti trbuh ne boli toliko i ovaj tjedan ću posjetiti ginekologa.

Mislim da je ovo više bio odraz psihičke želje za djetetom.

Cure, hvala.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ne nužno. pila sam yasmin godinu dana, 1. mjesec nakon prestanka pijenja tableta ostala sam trudna. (željeno) Ne želim plašiti,ali sve je moguće. I piše na tablatema da nisu 100 posto sigurne, nego 96, ako se ne varam. A do trudnoće može doći ako se koja zaboravi popiti. Iako ja sam znala i po par dana zaboraviti popiti, i ništa se nije dogodilo.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da je ovo više bio odraz psihičke želje za djetetom.
    E onda, slucajno, nemoj popit cijelu kutiju

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spunky125 prvotno napisa
    ne nužno. pila sam yasmin godinu dana, 1. mjesec nakon prestanka pijenja tableta ostala sam trudna. (željeno) Ne želim plašiti,ali sve je moguće. I piše na tablatema da nisu 100 posto sigurne, nego 96, ako se ne varam. A do trudnoće može doći ako se koja zaboravi popiti. Iako ja sam znala i po par dana zaboraviti popiti, i ništa se nije dogodilo.
    I ja sam priv puta tako ostala trudna - 4 godien sam pila Diane, onda 1 godinu Yasmin pa 3 mjeseca flastera i u siječnju sam skinula flaster, a u veljači sam već bila trudna.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila.
    nema veze, bitno je da si ju popila i nastavila normalno piti druge dane.
    Ne moraju se one piti uvijek u isto vrijeme, ja sam pila Yasmin 6 mjeseci, nekad bi preskočila dan pa bi popila ujutro i kasnije ih nastavila piti svaki dan, kad bi se sjetila

dogica

Početno

evo mene po pomoc vas iskusnih.
    ovako; mislim da sam trudna!!! :D uglavnom,prije par dana mucnina,vrtoglavica...neki cudni lagani grcevi u donjem dijelu trbuha,pa grcevi u zelucu (imam gastritis,ali nije bilo tako). sve je nesto cudno. menga mi kasnila dva dana i danas procurila tamno smeda sa primjesama prozirne sluzi. jesam li ja to sve sa svojom psihom prouzrocila (a znam ja to jako dobro) ili sam mozda stvarno trudna...???pojma nemam. vec sam dva puta mislila da jesam,kasnila menga i po 10 dana,i oba dva puta kupim test,rezultat neg,i sutra dan procurim. ovaj put zbog nekog praznovjerja nisam kupila. jeli se nekome nesto slicno dogodilo? a da je na kraju bio trudan

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pilule se moraju uzimati u isto vrijeme ako želite imati onu 97%-99% sigurnost u zaštitu.nepravilnim uzimenjem smanjujete razinu zaštite i može se ostati trudan jer pilula radi na način da sprečava rad jajnika a ako dakle nije uzeta na vrijeme ništa jajnik ne sprečava da radi i proizvodi.nije panika zakasniti sat vremena ali zakasniti 12 sati,dan i više-e tu se već povećava rizik.inače tih 1-3% trudnoća koje se ostvare za vrijeme uzimanja pilula dolaze zbog "ljudskog faktora" dakle,nepravilnog uzimanja.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok svima nova sam na forumu .učlanila sam se jer mislim da ću biti redovan gost ovdje .Naime imam neke simptome koji ukazuju na trudnoću. Mm i ja pokušavamo nekih sedam .mjeseci i ništa . Zadnja mjesečnica mi je bila 27.12. i trajala 5 dana. Ciklusi mi traju od 27 do 32 dana najčešće 29 dana. Trebam dobiti 26-og znaći sutra. Ali stvar je u tome da me cice nisu boljele a inače bole tjedan dana prije mjesečnice. Imam neke simptome trudnoće ali bojim se da umišljam isto kao i svaki put. Donji dio trbuha me počeo boljeti prije deset dana i stalno osjetim laganu bol i laganu mučninu. Podrigujem češće nego inače,pročitala sam negdje da bi i to mogao biti simptom. i užasna žgaravica pogotova kada legnem,pa jedno vrijeme sam bila jako žedna i to vrijeme sam stalno išla na wc-e . Bilo bi super kada bi mi netko ovdje rekao da sam trudna Hvala unaprijed. Veselim se vašem odgovoru

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok svima nova sam na forumu .učlanila sam se jer mislim da ću biti redovan gost ovdje .Naime imam neke simptome koji ukazuju na trudnoću. Mm i ja pokušavamo nekih sedam .mjeseci i ništa . Zadnja mjesečnica mi je bila 27.12. i trajala 5 dana. Ciklusi mi traju od 27 do 32 dana najčešće 29 dana. Trebam dobiti 26-og znaći sutra. Ali stvar je u tome da me cice nisu boljele a inače bole tjedan dana prije mjesečnice. Imam neke simptome trudnoće ali bojim se da umišljam isto kao i svaki put. Donji dio trbuha me počeo boljeti prije deset dana i stalno osjetim laganu bol i laganu mučninu. Podrigujem češće nego inače,pročitala sam negdje da bi i to mogao biti simptom. i užasna žgaravica pogotova kada legnem,pa jedno vrijeme sam bila jako žedna i to vrijeme sam stalno išla na wc-e . Bilo bi super kada bi mi netko ovdje rekao da sam trudna Hvala unaprijed. Veselim se vašem odgovoru

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dobrodosla Sara 29!
    Tesko ce ti netko moci sa sigurnoscu reci jesi li trudna, mozemo jedino svi skupa nagadjati. Moj ti je savjet da napravis test. Sad bi ti onaj najosjetljiviji trebao pokazazi + ako si trudna. Sreeetno i javi nam se!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

moguće je,pogotovo zato sto vi bas radite na bebi... napravi test,on bi ti trebao rjesiti sve nedoumice... samo meni nije jasna ova zgaravica...ja sam ju imala tek pred kraj tr....

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti Idnom toliko sam ih puta kupila i svaki put razočarana. Danas sam tako nekako mirna i sretna nisam živčana kao inače pred mjesečnicu. Ne boli me ništa,totalno čudno raspoloženje. Tko će dočekat sutra! Da inače pred m. sam gladna užasno...sad ništa sita totalno nemam nikakvu želju za ničim.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam odmah nakon ovulacije primijetila žgaravicu nekad više nekad manje ali stalno prisutna.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Znam da je kad dugo cekas i ne ide svaki testic koji pokaze minus veliko razocaranje. Meni su se jednom dok nisam bila trudna javili svi moguci simptomi -mucnina, potamnile bradavice, umor... Toliko sam se uvjerila da sam trudna da kad je testi pokazao minus, a M dosla nisam mogla vjerovati. Grozna je stvar ta ljudska psiha... Ne bi te htjela razuvjeriti, ali samo ti hocu reci da ti se najbolje osloniti na pouzdane metode provjere. Zelim ti sutra veeeeliki plus! )

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti zaista. Neću ga još raditi čekat ću još par dana,toliko strpljenja imam.ako vidim da ne dolazi m. idem kod ginekologa odmah to će biti najbolje. KOji su tvoji simptomi bili ?

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Meni su cicke nekako bile napete i teske, bila sam umorna, bolio me trbuh 2 dana i to tocno 14 dana nakon ovulacije (znam po lh trakicama), promjene raspolozenja... Ja sam radila test 30 dana nakon zadnje M i nije mi se pojavila prava crtica, nego neka bljedunjava sjena. Forumasice su me uvjeravale da je to to i pokazalo se tocno. Jos sam 2 puta ponovila test i svakim danom je crtica tamnila. Mislim da kod ginekologa ne trebas ici prije 6. tjedna.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

onda će biti jeftinije da kupim test nego da odem kod ginića da potvrdi trudnoću. Možda bih i trebala ga napraviti sutra. Odmah sada zovem mm da kupi test neki najjeftiniji... ali bojim se jer on bi mogao pokazati negativno iako sam trudna...vrijedi pokušati...ok hvala na informacijama Javim sutra ako bude plusić. Ustvari ako mm bude htjeo kupiti jer toliko ga je puta već kupio pa ništa...ja sam na selu a tu nema ljekarne inače bi odmah otišla

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    onda će biti jeftinije da kupim test nego da odem kod ginića da potvrdi trudnoću. Možda bih i trebala ga napraviti sutra. Odmah sada zovem mm da kupi test neki najjeftiniji... ali bojim se jer on bi mogao pokazati negativno iako sam trudna...vrijedi pokušati...ok hvala na informacijama Javim sutra ako bude plusić. Ustvari ako mm bude htjeo kupiti jer toliko ga je puta već kupio pa ništa...ja sam na selu a tu nema ljekarne inače bi odmah otišla
    Tek će ti test pokazati jesi li trudna! A MM reci da će jednom biti sretne ruke i kupiti dobitni testić. Sretno!

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kupila test danas ,sinoć kad je mm dolazio s posla ljekarne nisu radile. Clearblue compact kažu da se on može pravit u bilo koje doba dana,strah me....i još mi se ne piški...čekam ...ali ne želim pit ništa da mi ne razrijedi pipi ...Joj skakat ću od sreće ako bude druga crtica...sretna sam i sad jer nekako imam osjećaj da je to to....jer nemam nikakve simptome menge a inače me pere pms opasno....sad ništa...hihihi joooooj

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Idnom, koji test je pokazao blijedu crticu?
    Sara29, drzim fige, u slicnoj smo situaciji...

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i ja tebi bubekica još nisam išla na wc.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Slabu crticu mi je pokazao test s e-baya, zove se One Step. Sreeetno curke! )

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A kak cekas?

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja išla na wc i samo jedna crtica,jedna ima očita je jako,čekala sam ni tri minute i vidila nema druge...to je to..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

znam da si razocarana, ali ako m ne dodje, obavezno ponovi test.... lazno negativnih bude puno.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ponovi svakako sutra test s prvim jutarnjim urinom. Mozda je prerano. Jel proslo barem 14 dana od dana kad ste imali odnos, tj kad pretpostavljas da si ostala trudna?

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da prošlo je, za vrijeme ovulacije smo se keksli svaki dan....Neda mi se trošit više novce, ako ne budem dobila još tjedan dana onda idem kod ginića.hvala vam cure...

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ništa od mjesečnice nema pa nema...kupila sam ipak jjoš jedan test...mm nezna Prekjučer su me tek cice počele boljet i napet se inače kad trebam dobit puno prije bole...Sutra pravim ujutro test...Nadam se plusu...Kakvo je kod tebe stanje bubekica ?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja sam jedna od onih kod kojih je test "sa crticama" pokazao pogrešan rezultat na dan očekivane menstruacije. Dok je test koji pokazuje plus za trudnoću i sa popodnevnim urinom očitao dobro Ali vađenje bete je definitivno najjači dokaz Sretno!

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da... ja opet uzela ovaj sa crticom...možda sam jednostavno prerano napravila...Hvala Franka 35

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja danas dobila... kad radis test sara29? ako ipak dodje m, pridruzi nam se na odbrojavanju u prije zaceca....

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jooooj žao mi je . Sutra ujutro,a sad mi evo muka strašna. Ako budem dobila, pridružujem se u svakom slučaju bit ću tu

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutros napravila test,još uvijek jedna crtica i pokraj nje još jedna sjena .... šalim se ..i sad pogledam stari test koji sam napravila prije tri dana kod njega se nazire nešto to je i mm potvrdio..pitala sam ga jel vidi dvije crtice on kaže da.....i ja stvarno....on da...ja počela vrištat...e sad...tko će znat...od mjesečnice ni m...čekat ču još onda idem kod ginića...Šta vi mislite jesam li trudna? Danas mi je 32 dan ciklusa ako danas ne dođe onda je to to jer mi nikad nije kasnila 4 dana samo 3...Nekako sam sretna iako možda nisam trudna ...

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

I meni je na prvom testu bila samo sjenka tako da mislim da je to to. Ceeeestitam ti i zelim da imas skolsku trudnocu!

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jooooj hvala ti sad sam sigurna kad je i tebi tako bilo...Hvala ti baš sam sretna

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

drzim fige sara29, sjenka se obicno pretvori u tamnu crticu. jedno upozorenje, nikad ne gledaj testove izvan okvira provodjenja (najcesce 10 minuta), jer se pojavljuje tzv. evaporacijska linija koja nema veze s trudnocom. ali ti imas i sjenku na svjezem testicu, stoga javi!

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo sad sam opet gledala test jedno dvadeseti put prestala sam brojat nakon petog puta i baš se vdid sjenka čak je dio malo poplavio ginekologu ću za neka dva tjedna ...hvala vam cure

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cestitam, meni je isto za obje trudnoce bila samo sjenka! I bilo je pozitivno naravno e prvi sam put odmah letila kod ginica i bilo je ono samo gestacijska vrecica bez otkucaja! I samo sam se bezveze zivcirala, tako ja mislim ako si inace zdrava i ne osjecas se lose mozes pricekati desetak dana !

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da osjećam se dobro. Baš super sad definitivni mislim da je ta moja sjena trudnoća .Hvala ti

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gle test reagira na odredenu kolicinu bete u krvi! Nju tijelo ne proizvodi ako nisi trudna! Crtica je slabije vidljiva jer je pocetak trudnoce pa beta jos nije velika, kada bi test ponovila kroz recimo tj dana onda bi se vise vidjelo! Sretno i uzivaj. ..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •