-
Hm, ja sam u svibnju počela raditi i izabrala jaslice, tj mješoviti privatni vrtić... do sada je jednom išla dva tjedna u komadu, nikad duže, par danapa se razboli. Jako slabo jede tamo, ali je zato naučila sve pjesmice, zaspi sama, jede sama, obuva se, oblači se. Uglavnom, kad bi se razboljela čuvala bi ju baka... i sad smo došli do toga da nam je doktorica zbog oslabljenog organizma napadnutog virusima (još postoji sumnja na mononukleozu, ovaj tjedan ćemo raditi pretrage) savjetovala da ostane kući barem mjesec dana. Nakon dva tjedna na čuvanju kod bake skroz se promjenila, neće jede sama, za sve traži pomoć, jer je tako baka uči. Ja bi trebala postaviti neke uvjete, a da ne ispadnem nezahvalna, a da budem zadovoljna bakom čuvalicom, jer je tvrdi orah koja misli da najbolje zna jer je odgojila troje
Na sto sam muka kako se postaviti, još uvijek čuvam mjesto u vrtiću i htjela bi da taj njen boravak u vrtiću profunkcionira, ali vidim da joj možda organizam nije još spreman i da bi bilo bolje da ostane još slijedeću zimu kući. Kad bi barem sveki poštovala ono što ja govorim
niti sekunde se ne bi dvoumila ostaviti je kući, a ovako ne znam... i stvarno se ne radi o kockici čokolade, nego kod nje jednostavno nema reda. Meni nije ok da ona sa 2,5 godine ide spavati u ponoć i diže se ujutro u 10. Ja radim od 7 i najkasnije u 6 se moram probuditi, a kad ona legne tako kasno ja ne legnem prije 2 i ujutro sam koma. Totalno joj je poremetila red, svaki dan joj kuha juhe ili joj sve miksa
jer tako bolje pojede, što ima veze njeni su do 4 jeli miksano pa može i ona, bitno je da ona pojede količinu koju baka želi, naravon da joj za to vrijeme upali crtiće i ova samo bulji u crtić i otvara usta
Ima toga još, a opet uskoći mi kad god treba
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma