Citiraj mvrcelj prvotno napisa

pisala sam nekoliko puta o tome da tu na forumu znamo filozofirat do besvijesti iza nekakvih imena, a kad se trazi osoba,par koji bih javno progovorio o svom(nasem problemu) onda nema nikoga! Javno sam progovorila zajedno sa svojim partnerom o tome i opet bih...ali zar sam ja jedina
kako mozemo ocekivat razumjevanje drugih,bolju informiranost ako sami ne cinimo nista po tom pitanju. ni ja nisam nista znala o tome kad sam krenula u postupak,net mi je bio apstrakcija ali sam znala da najvise i najbrze tamo mogu saznat nesto o ovome sto me snaslo! hej pa 21 stoljece je...ne mozete mi reci da se nemate kako informirat i gdje! na kraju krajeva govorim najvise o onima koji su tu na netu bore sa sa neplodnoscu, svakodnevno komentiraju svaki krivi istup u medijima a javno sami istupit...no no,boze sacuvaj!
Slazem se....svojevremeno smo Gost1, daria i ja bile jedina koje smo se pojavljivale u medijima i na nasu stetu, izgledalo je kao da se samo nas tri borimo sa time.
Drago mi je da se situacija malo pomakla na bolje, pa vidim i puno cura ovdje koje su se ipak ukljucile u tu pricu i zasle u javnost i medije - hvala vam - ali nema nas dovoljno takvih.
Treba svaki dan u medijima izaci jedna druga, da Hrvatska prepozna stvarnu velicinu problema. 18% stanovnistva generalno ne izgleda puno ako razmisljas na nacin da 82% nema problema, zar ne?! Trebamo sve zajedno izaci na jedno mjesto, da ljudi vide koja je to masa...