Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Ukocena kraljeznica i proljev

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Ukocena kraljeznica i proljev

Jos od sudara, dakle 3 mjeseca, imam problema s donjim djelom kraljeznice tj. krizima. Danas je bilo posebno gadno, drzalo me jako, posebno s lijeve strane prelazeci i na nogu. Nisam mogla hodat, sjedit, lezat...
    Popila sam Ketonal koji nije pomogao, nakon 4-5 sati popila sam jos jedan i onda je napokon popustilo. Ali me onda poceo trbuh strahovito boljet i vec sam 5 puta imalaa proljev.
    Pa me zanima, moze li to biti od Ketonala ili ipak moze bit povezano s kraljeznicom?
    Tableta je vec popustila, kicma me opet boli a proljev dobijem cim u sebe unesem bilo sta, bila to tekucina ili hrana.
    Ne moram vam ni govorit kako mi je gadan bio ovaj dan...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja mama zba tako reagirati na jače lijekove protiv bolova i ima vrlo uzak spektar lijekova koje može piti. A možda ti se "samo" polopila i viroza.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga, lijekovi protiv bolova jako jaaaako ostecuju sluznicu zeluca i crijeva. Moze bit da je od ketonala...

Prva pomoc: probaj uzeti Linex ili Prolife (to su lijekovi za regulaciju crijevne flore, "dobre bakterije" da nadomjeste one koje ti nedostaju). Zaustavit ce ti proljev i oporaviti sluznicu.

A kad se malo maaalo oporavis, odi doktoru i pozali se na tu kicmu, pa nek te posalju fizijatru. To zna gadno biti... Mozda bi ti pomogla kakva fizikalna terapija. Sretno!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas je bolje, nakon 8 proljeva jucer osjecam se 5 kg laksa...
    Kriza me jos uvijek bole al sam barem pokretna.

Ukrala sam malcu Frezym jer nisam nista drugo imala doma, to je malo pomoglo zaustavit proljev.

I ja mislim da je od Ketonala, iako dosad nikad nisam reagirala na lijekove, ali ni ne pijem ih cesto, samo kad je bol neizdrziva.
    Popodne idem na rentgen a poslje cu se probat ugurat i kod fizijatra.
    Ustvari imam dogovorenu fizikalnu terapiju za drugi tjedan al za rame, koje me boljelo nakon sudara ali eto, ceka se po 3 mjeseca a rame me vise uopce ne boli. Mozda si uspijem onda taj termin zamjenit sa drugom terapijom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •