-
Mononucleosis-kissing disease
Ili Mono
Jutros sam podigla snorkin topik, teska upala grla, uzrokovana virusom, Mono. Virus 'zivi' u limfnim cvorovima, a napada krajnike koji jako zateknu. Antibiotici ne pomazu, Ahmed je vec 2 dana a temp. ne jenjava, a ibuprofen jedva mu na 1-2 ublazi bolove...ne jede ne pije..strah me dehidracije, jutro smo oboje zaspali u 5...
Ped veli moze imati temp. i do 2 sed. a neka djeca budu bolesna mjesecima. Ja prvi put cujem za ovo. Obicno je ovo bolest tinejdjera, jer se vecinom prenosi pljuvackom...
Mozda kome pomogne...evo i texta na engl.
http://kidshealth.org/kid/health_pro...tion/mono.html
-
....i da, zavibrajmo za mog deckica da sto prije ozdravi i da se mama i sin dobro naspavaju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
(i jutros u svoj svojoj muci oko 4 veli mi 'mama volim te'
-
Da što prije ozdravite
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
neka sto prije ozdravi i oporavi se !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
-
evo vibrica za sve vas! ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Drage moje, javljamo se iz bolnice, A. je dehidrirao. U groznim je bolovima, nekako spava, sva se znojim slusajuci ga kako dise. Temp. ne jenjava a i bolovi. Odbija jelo i pice, cak mu zna curiti iz usta, jer se boji gutati.
kako moe ovoliko trajati virusna upala grla? Prvi siptomi su se javili prije sedam dana...nemogu vise...puna mi je vrag bolnice!
-
Uh, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdravite i dođete kući. I nama su sumnjali na mono još prije par dana, s obzirom kako je sve nekako bilo granično, a sad je sve nestalo. Nakon tjedan dana bez vrtića Iva je super, već se vidi razlika, jede bolje, spava ma super. Barem mjesec dana ćemo biti kući, lagane šetnjice i kupanjac, da joj se organizam oporavi, jer kaže dr, ako i nije bila mono bio je neki jaki, jaki virus i da je sad treba paziti. Samo se nadam da neće buknuti u ova sljedeća tri tjedna :/
-
-
-
hej, bela super smo. Dosli smo kuci sutradan, vec istu noc je disao bolje, istina hrkao je ali bar nije prestajao disati svakih 10 min.
zaboravi napisati u pp ovo mu je prva upala grla, pa cemo vidjeti dalje...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma