Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Vrtoglavica

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Vrtoglavica

Jučer počevši negdje poslijepodne mi se počelo vrtiti u glavi. Ne sjećam se da mi se ikad prije vrtilo kao jučer. To bi se dogodilo kad bi se sagnula i onda podigla glavu, ali vrtilo mi se i kad sam legla navečer u krevet. Osjećala sam se kao pijana, strop i sve se oko mene okretalo u svim smjerovima. :shock:

E sad, sumnjam da bi mogao biti niski tlak, oduvijek imam problema s niskim tlakom, a kako izbjegavam i tu jednu kavu dnevno zbog dojenja, očito mi je jučer bio još niži nego obično kombiniran s sparnim vremenom.
    Danas se opet normalno osjećam, ali svejedno bi htjela čuti da li netko ima slično iskustvo?
    Inače isključena je psiha, nisam u depresiji, nemam strahove niti slične stvari, a čitam po forumima da ljudima za takve vrtoglavice pripisuju kojekakve tablete za smirenje, što mi je koma :/

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

može biti od niskog tlaka, anemije ili vratne kralježnice.
    izmjeri tlak, izvadi krv, ako nije ništa od toga onda dalje.

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znam da je jedan prilicno bezazlen uzrok vrtoglavicama poremecaj u kristalim srednjeg uha, sto poremecuje ravnotezu i uzrokuje osjecaj vrtoglavice.
    inace vrtoglavica moze biti i simptom ozbiljnijih bolesti.

jednom ko nijednom, ali ako se ponavlja trebas sigurno konzultaciju lijecnika....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ma nizak tlak, iscrpljenost i užasne biometeorološke prilike.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa
    znam da je jedan prilicno bezazlen uzrok vrtoglavicama poremecaj u kristalim srednjeg uha, sto poremecuje ravnotezu i uzrokuje osjecaj vrtoglavice.
    ...
    upravo to mi je jučer rekao bioenergetičar... nekaj mi ne štima u desnom uhu... :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala, danas mi je skroz ok tako da ću pratiti i vidjeti, ako se ponovi, otići ću do liječnika vidjeti o čemu se radi.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s vrtoglavicama se nije za zezati, a jos ako se sumnja na bvp potrebno je obaviti sve pretrage.

bvp se da lijeciti i vjezbama koje se rade jedanputa dnevno. nisu ugodne, ali smanjuju vrtoglavicu.

moj prijedlog: posjetiti ORL koji bi mogao uputiti na CT uha, snimanje vratne kraljeznice, snimanje sluha, ispitati ravnotezu, neurologa....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •