Citiraj Tiwi prvotno napisa
Ja bih dala odgovor koji će biti važan onim ženama koje ne žele prestati dojiti a žele zatrudnjeti.

Dakle, meni se također događala ista stvar, ciklusi redoviti, točni, sasvim u redu, osim što su malo kraći (evo i sad kad mi je drugi sin u toj dobi, također imam kratke cikluse, 25 dana). I naravno, nismo mogli zanijeti. Razlog je bila prekratka lutealna faza, ovaj drugi dio ciklusa - za vrijeme kojeg se oplođena jajna stanica treba fino ugnjezditi.

Rješenje je bilo vrlo jednostavno, pronašla sam odgovor na pdf-u "prije začeća" i samo mjesec i pol kasnije smo imali plusić :D

Rješenje je B-complex. On pomaže produljavanju lutealne faze, a kako se radi o skupini B vitamina, koje ako uzimate u preporučenim dozama nikako ne štete, nema straha.

Dojenje smo nastavili kroz cijelu trudnoću, pa još 6 mjeseci u tandemu. Prestao je kad je sam odlučio

Sretno svima koji kreću u nove avanture
gle, ja sam za vrijeme dojenja uzimala prenatal preparat u kome je i b komplex..pa onda sam uzimala bryophyllum koji povoljno utjece na progesteron u lutealnu fazu..sve bez uspjeha.

ali super da vam je upalilo.
mi smo nazalost prosli tjedan nakon 19 lijepih mjeseci prekinuli dojenje upravo zbog buduce trudnoce.
inace, ostlaostala sam trudna 6mj nakon poroda i zavrsilo je sa spontanim - missed ab, no sad nam se nece pa nece.