Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Prijavite svoj vrtić...

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Prijavite svoj vrtić...

Ja sam to upravo učinila!
    svako jutro gledam more roditelja koji dovoze djecu koja se voze u autu kao vreća krompira
    od 10 roditelja kojih sretnem kad dolazimo 1 veže svoje dijete u AS
    i danas sam pukla!!!
    nazvala sam policiju i tražila ko mi može pomoći jer želim prijaviti ne savijesne roditelje..
    saslušalo me 3 policajaca (valjda im nije bilo jasno što hoću)
    pa su me spojili sa prometnom policijom u blizini
    uzeli su podatke vrtića i kada je "udarno vrijeme"
    i obećali su da će učiniti nešto po tom pitanju!
    e sad... možda su mi prodali samo šuplju priču da me skinu s telefona a možda ipak i naprave nešto (jer sam im rekla da će zaraditi jako puno para na kazne )
    al svakako mislim nazvati barem jednom tjedno dok ne vidim policajca ispred vrtića
    možda ako i vi prijavite svoj vrtić oni shvate da je to gorući problem..

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Svaka čast na ideji.
    Inače u vrtić dolazim van "udarnog" vremena, tj. prije većine i nakon većine roditelja, ali moram primjetiti da većina ovih koje sretnem voze djecu u AS. Osim jednog tate koji ga vozi na skuteru.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Super ideja, ja sam već nebrojeno puta bila u iskošenju nazvati i prijaviti, kada sretnem na cesti takve.
    Jednom sad bila luda što sam vidjela (2 dečka cca 3-5 godina na stražnjem sicu i curica, ma nema ni 2 na prednjem hopšu, a mama uredno zavezana)
    samo kaj mi se nitko nije javio na 92 :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam na ove pred vrtićem već oguglala. Ali neki dan kad smo se vraćali s mora nisam se mogla prestati snebivati. Autocesta, ful brzina, mama u krilu na prednjem sicu drži dijete cca 3 godine staro. Što reći...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Što reći...
    Tako im Bog pomogao!

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam se u zadnje vrijeme zbilja i na moru i u kvartu nagledala svega... mislim da je ipak šampion kabriolet i dijete od cca 1 godine na prednjem sicu u krilu. o skuterima i sličnim prometalima gdje su majušna djeca ispred roditelja bez kacige, naročito na moru, neću trošiti ni riječi

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

uh kod nas je katastrofa po tom pitanju, ne da se deca ne voze u AS vec sede i napred, pa cak i u krilu roditelja koji vozi, prestrasno. :shock:

Kod vas je to kažnjivo, mislim ne korštenje sedalica?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne savjesni roditelji, čovjek misli kada čuju različite nezgode promijeniti će se ali na žalost nije tako dok se baš njima samima nešto ne dogodi.....
    Danas ćini mi se ljudi više neznaju ućiti na tuđim griješkama....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa
    http://www.24sata.hr/news/clanak/s-djetetom-u-krilu-vozio-je-ulicom-u-kojoj-traju-radovi/131486/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
    pa da čovjek pukne
    e pa trebao mu je snimiti i registraciju...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene takve stvari više ne uzrujavaju (previše).

Previše je roditelja koji svjesno krše taj propis i ja osobno kao pojedinac, građanin i majka nemam ni vremena, ni volje ni želje boriti se s njima. Moje dijete je uredno vezano, sva djeca iz moje okoline su uredno vezana i to je najdalje dokle idem.

Tužno je jedino što se ljudi opamete tek ako se nešto loše dogodi.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam da bi bilo sigurno teško, ali da progovore roditelji koji su izgubili djecu jer nisu imali vremena zavezati ih, možda bi neki od njih promijenili mišljenje.

Imala sam priliku biti s policajcima ispred vrtića u preventivnoj kontroli. I nagledala i naslušala se svačega. Najgore je to što roditelji traže opravdanje za sebe: idemo kući iz vrtića, što će nam sjedalica, on je velik, neće u sjedalicu, ima sjedalicu, ali mi ga se ne da vezati, znam ja to sve, ne trebate vi meni govoriti o zakonu, jedan je čak rekao da nema pojma o tom zakonu (liječnik!!!), imamo AS kod kuće

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Citiraj disciplina prvotno napisa
    http://www.24sata.hr/news/clanak/s-djetetom-u-krilu-vozio-je-ulicom-u-kojoj-traju-radovi/131486/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
    pa da čovjek pukne
    e pa trebao mu je snimiti i registraciju...
    Ima registracija na zadnjoj slici

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam vidjela da ima više od jedne slike
    i što sad?
    hoće li dobiti kaznu na osnovu te fotografije ili ako nije snimio policajac ne vrijedi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •