Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Yoga

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Yoga

Zanima me prakticira li koja od vas vježbe yoge. Naime, dobila sam na nagradnoj igri tečaj yoge koji počinje u rujnu. Zanima me koja mi je oprema potrebna za vježbe i što mogu očekivati. Iz priloženog se vidi da sam u tom području totalni laik.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo podloska za jogu, koju mozes kupiti u bilo kojem ducanu sportske opreme.
    vjezbati moes u bilo cemu, naravno da ti je komotno i vjezba se ili bos ili u carapama.
    uzivat ces, yoga je super.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala ti na odgovoru, baš se veselim!

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Yoga je meni pravo otrkrice... kod mene ne treba ni prostirka mi samo nosimo rucnike koje stavmo preko prostirke koja nas vec ceka ja vjezbam u tajicama i pamucnoj majici...zimi nosim pamucnu trenerku i to je to.

trenutno nam je lejtnji "raspust" i ja brojim dane do rujna kad ponvno pocinjemo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam prije išla ja jogu ne sjećam se više na koju ima ih više vrsta. Bile su vježbe disanja, istezanja, obične vježbe (trbušnjaci i sl.) i meditacije. Odlično je bilo, išla bih i sada da imam gdje. Joga je odlična za oslobađanje od svakodnevnog stresa, stvarno pomaže.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam išla prije, prestala sam zbog obaveza, i jako žalim za tim. Krenut ću opet sigurno, super sam se osjećala i psihički i fizički.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa baš sam pogledala sada site od "Joge u svakodnevnom životu" pa ne razumijem - zar nemaju više vježbe po raznim lokacijama i u različitim terminima?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa baš sam pogledala sada site od "Joge u svakodnevnom životu" pa ne razumijem - zar nemaju više vježbe po raznim lokacijama i u različitim terminima?
    Kod mene nema (Virovitica).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    u zg ima. išla sam u DV Maksimir i super je bilo. planiram od jeseni opet!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislila sam na Zagreb, uvijek su imali cijeli popis mjesta gdje se može ići na jogu, a sad vidim samo u centru u Berislavićevoj - valjda će opet imati listu na jesen, kad krenu upisi!

Ja inače mrzim bilo koju vrstu vježbanja ali ta joga u sv. živ. mi je bila super, rado bih opet išla kad bi se moglo vježbati u mom kvartu.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Inače sam u sklopu komp. programa Yourself Fitness radila fantastične yoga vježbe (za nas smrtnike koji ne možemo staviti nogu za vrat! ) u podprogramu nazvanom MEDITATION GARDEN- virtualna teta vodi vježbe svaki puta ponešto drukčije i savršeno sam bila razgibana i elastična i puna elana, hehe!

Mogu li dobiti komentar na vježbanje u trudnoći, ima li netko tko radi yogu? Našla sam divan video na youtube-u, ali se nekako suzdržavam...ne znam ni sama zašto... evo ga link : http://www.youtube.com/watch?v=MCSFobwvQTg, ma čini mi se sasvim ok, nego mi treba preporuka treba li se suzdržati od nekih istezanja- svi me gnjave- ne propinji se, ne isteži se! Hajde budi više pametan...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prije trudnoće išla sam na yogu, kao i prva dva mjeseca, a onda sam negdje čitala da se yoga doduše može vježbati tijekom cijele trudnoće, ali oprezno, tj. neke se vježbe ne smiju raditi. Tako sam onda ja lijepo odlučila pauzirati dok ne rodim pa sam yogu u trudnoći zamijenila hodanjem i plivanjem. Mjesec, dva nakon poroda vratila sam se yogi i evo me još tamo

Moj savjet je da svakako proučiš koje vježbe ne smiješ raditi.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam vjezbala jogu prije nego sam zatrudnila, kad sam zatrudnila trenerica mi je rekla da nastavim vjezbati, a da ce mi ona reci na sto da pripazim. Istovremeno je s nama vjezbala jedna 5 mjeseci trudna zena i samo neke vjezbe nije radila. No, mene su uhvatile mucnine pa sam prestala s jogom Tamo negdje u trecem/cetvrtom mjesecu trudnoce kad su mucnine prestale sam umjesto ponovo na jogu krenula na vjezbe za trudnice. A bome je to znalo bit intenzivnije od joge. Malo mi je zao sto nisam nastavila s jogom. Ja bi vjezbala na tvom mjestu, al ne bi istezala do kraja nego onako do zone ugode.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Moj savjet je da svakako proučiš koje vježbe ne smiješ raditi.
    Inače čačkam sve sama po netu, ali sad mi se nekako ne daaaaaaaa pa mi je lakše bilo pitati, hehe! Uostalom, iskustva drugih trudnica bi mi čak više značila od nekog promo članka... pa svakako molim ako netko vježba u trudnoći da se javi s iskustvom!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja trenerica yoge radila je do valjda 6. ili čak 7. mjeseca trudnoće i uredno radila s nama većinu vježbi. Tek tu i tamo neku bi preskočila ako je trebalo ležati na trbuhu. Bilo ju je lijepo vidjeti.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

išla sam na nekoliko vrsta joge i mislim da sam uvijek nosila samo ručnik a oblačila se u trenirku, čak i pidžamu. zadnji put sam pohađala "medicinsku jogu" ali sam prestala na početku trudnoće s elom jer sam često trčala u wc povraćati i tako ometala druge vježbače/ice.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I moja trenerica yoge je vjezbala do 7. mjeseca trudnoce. Samo nije vise lijegala na trbuh, naravno. Medjutim, mislim da je to sa trnericama i onima koje vjezbaju prije nego zatrudne malo drugacije nego sa onima koje zele poceti u trudnoci. Ne samo sa yogom nego i sa bilo kojom drugom vrstom tjelovjezbe. Zekana, ja ti savjetujem da si ti nadjes yogu za trudnice. To onda znas da si 100% safe.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa postoje posebni programi koji su prilagođeni baš za trudnice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •