Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: da li grudi moraju boliti od početka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno da li grudi moraju boliti od početka

pozdrav svim curkama. Pati me to što mi menga kasni koji dan, imam sve simptome pms-a (blago nervozna, 2 broja veća, teška sama sebi). Jedino me grudi nisu otečene kao inače a niti su imalo igdje bolne. Dakle, da li je koja od vas bila trudna a da nije imala promjene na grudima? Hvala. :?

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mene su grudi počele boliti tek kojih tjedan dana naon testića, i to ništa značajno (a inače me u PMS-u rasturaju)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam dvije trudnoće iza sebe, i niti jedna nije počela sa bolnim grudima.Tek nakon kojeg tjedna.Sve ti je to normalno.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mene su u prvoj trudnoci rasturale od prvog dana!!! doslovce...
    u drugoj nista jer smo jos uvijek bili dojili.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mene su u prvoj trudnoći boljele sasvim malo, također iza testa (koji ja pravim dan prije izostanka menstruacije jer, da ne bi bilo zabune 8) ), dakle negdje od 6 tjedna trudnoće (računam od prvog dana zadnjeg ciklusa).
    U drugoj trudnoći također dojim, grudi me ne bole niti malo, i nisu niti malo ni narasle, smrc.
    Inace, u PMS-u me nikad ne bole grudi.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvi put odmah, još prije +, a u ovoj trudnoći tek oko 7 tjedna i to jako malo.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nikad nikakva bol u grudima, samo su velike i vruče od početka...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene su dosta bolile negdje od 2. - 4. mjeseca trudnoće, nisam mogla zbog toga spavati na trbuh i njihova veličina mi je išla strašno na živce. Nakon toga je bilo ok sve do početka dojenja, kad su opet bile bolne 10-ak dana, a sad je opet sve super, bole samo ako se prepune.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma ovo je za moju kolegicu, ona nešto kao nije sigurna. Ja sam joj prenijela svoje iskustvo ali s kim god smo pričale, ženskice kažu da su ih boljele, pa ajd onda da čujemo i malo više mišljenja.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mene uopće nisu boljele, još uvijek me ne bole, ali su se krasno zaokružile.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

na početku su me užasnoo boljele, sad je prestalo . U prvoj trudnoći su bile osjetljive.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Grudi su mi se kako da kažem "napumpale" i prije nego sam saznala za T. Obično mi se pred mengu povećaju, ali ovo je bilo nekako drugačije. I bole me i dalje, toliko da me bole ako spavam na trbuhu, ako me MM snažnije zagrli, kad ih pipnem bole. I nisu se ništa extra povećale, ono za broj, nego su napumpane, kao kad nosim dobar push up.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •