-
da li grudi moraju boliti od početka
pozdrav svim curkama. Pati me to što mi menga kasni koji dan, imam sve simptome pms-a (blago nervozna, 2 broja veća, teška sama sebi). Jedino me grudi nisu otečene kao inače a niti su imalo igdje bolne. Dakle, da li je koja od vas bila trudna a da nije imala promjene na grudima? Hvala. :?
-
mene su grudi počele boliti tek kojih tjedan dana naon testića, i to ništa značajno (a inače me u PMS-u rasturaju)
-
Imam dvije trudnoće iza sebe, i niti jedna nije počela sa bolnim grudima.Tek nakon kojeg tjedna.Sve ti je to normalno.
-
mene su u prvoj trudnoci rasturale od prvog dana!!! doslovce...
u drugoj nista jer smo jos uvijek bili dojili.
-
Mene su u prvoj trudnoći boljele sasvim malo, također iza testa (koji ja pravim dan prije izostanka menstruacije jer, da ne bi bilo zabune 8) ), dakle negdje od 6 tjedna trudnoće (računam od prvog dana zadnjeg ciklusa).
U drugoj trudnoći također dojim, grudi me ne bole niti malo, i nisu niti malo ni narasle, smrc.
Inace, u PMS-u me nikad ne bole grudi.
-
Prvi put odmah, još prije +, a u ovoj trudnoći tek oko 7 tjedna i to jako malo.
-
Nikad nikakva bol u grudima, samo su velike i vruče od početka...
-
Mene su dosta bolile negdje od 2. - 4. mjeseca trudnoće, nisam mogla zbog toga spavati na trbuh i njihova veličina mi je išla strašno na živce. Nakon toga je bilo ok sve do početka dojenja, kad su opet bile bolne 10-ak dana, a sad je opet sve super, bole samo ako se prepune.
-
Ma ovo je za moju kolegicu, ona nešto kao nije sigurna. Ja sam joj prenijela svoje iskustvo ali s kim god smo pričale, ženskice kažu da su ih boljele, pa ajd onda da čujemo i malo više mišljenja.
-
Mene uopće nisu boljele, još uvijek me ne bole, ali su se krasno zaokružile.
-
na početku su me užasnoo boljele, sad je prestalo
. U prvoj trudnoći su bile osjetljive.
-
Grudi su mi se kako da kažem "napumpale" i prije nego sam saznala za T. Obično mi se pred mengu povećaju, ali ovo je bilo nekako drugačije. I bole me i dalje, toliko da me bole ako spavam na trbuhu, ako me MM snažnije zagrli, kad ih pipnem bole. I nisu se ništa extra povećale, ono za broj, nego su napumpane, kao kad nosim dobar push up.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma