Ma zapravo nije u leđima nego u trtici i širi se stražnjicom i nogama. Jel ima neko iskustva? Od neke poznanice sam čula da to beba stišće živce i da me zato boli i da mi mogu utrnuti noge :/
Ma zapravo nije u leđima nego u trtici i širi se stražnjicom i nogama. Jel ima neko iskustva? Od neke poznanice sam čula da to beba stišće živce i da me zato boli i da mi mogu utrnuti noge :/
da, da, kako ne. a ovo što kažeš mi zvuči ko da ti je beba pritisnula tzv. nervus ischiadicus iliti onaj koji uzrokuje išijas koji boli baš tako, od donjeg dijela leđa, trtice, preko guze pa dolje u noge....
Mene je to područje zadnja 2 mjeseca trudnoće toliko bolilo da nisam mogla biti na nogama duže od 10 minuta. Nakon poroda je prošlo.
Ne znam može li to biti od trudnoće (25 tjedana sam trudna), ali već više od 24 sata me boli u ramenu. Ne mogu točno napipati koja me točka boli i ne boli me kada mrdam ramenom, nego me iznenada "žiga". Grozna bol. Ne znam da li bi to moglo biti od trudnoće, ali lupila se nisam, nije me propuh uhvatio...jedino ako me srce ne klepi![]()
pa moguće je možda od trudnoće, ako te buša malo poteže prema naprijed pa se kičma bori i možda te malo uštinulo za neki živac odgovoran za tu bol... nagađam. i vjerujem da nije herc![]()
Ne znam...do sad me rame nikad u životu nije bolilo...a nisam imala ni problema sa srcem. Mora da bebač postavlja neke zasjede![]()
da, da. mene su u prvoj trudnoći počeli boljeti dijelovi tijela za koje nisam ni znala da imam. mm me uvijek zezao da se ''raštimavam''. pi*dek, lako je njemu, ne mora on bit ''raštiman'' 9mj...![]()
Ma joj najjače mi danas- kaže MM jadan sav zbog posla: "Ti se raspadaš fizički, a ja psihički-ne možeš od nas dvoje sastaviti jednog pravog čovjeka!". Ja samo glavom pokažem na našu I. i on shvati da je pogriješio. Eto savršenog čovjeka sastavljenog od nas dvoje
Proći će me valjda brzo ove boljke![]()
Mene je tako to šibalo od 5. meseca pa skoro do kraja.Nisam te baš utešila, ali je vredelo
![]()
necu te bas utesiti, ja sam sa S. imala strasne bolove u ramenima koji se prenosio na ruke. prvo me bolelo pa su mi onda utrnule obe ruke, prestalo je kad sam rodilaNinči prvotno napisa
nadam se da ces ti malo lakse proci
![]()
Ma tješi me već to kad mi netko kaže da može biti od trudnoće![]()
Evo već 3. dan me ne prolazi. Nadam se da će do poroda biti koji dan stanke(ako je uopće od trudnoće)
masaža, mene svako malo uklješti u desnom ramenu-vrat. razlog-natezanje maloga, i jedino pomaže 3 dana intenzivne masaže pa prođe.
dakle bol u trtičnom dijelu. :/
ima li tko iskustva s tim u ranoj trudnoći.
gin. je samo primjetila da imam proširene vene u tom dijelu ali nije rekla da je nešto zabrinjavajuće.
sjećam se tih bolova od prije ali pred kraj trudnoće. :?
I mene je malo bolilo malo prije trtice i točno sam mogla napipati taj dio i bolilo je povremeno oko 2 dana.Mislila sam da me je to bolilo jer smo raščišćavali buduću bebinu sobu i nosili sve u podrum pa sam se umorila i da je od neprikladnog ležanja na boku pa da mi se živac uklještio.
mala nada prvotno napisa
baš u ranoj trudnoći?
To je bilo prošlu subotu.U 26.tjednu sam.U ranoj su me T mučile jedino mučnine i povraćanje.