Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: bolovi u leđima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno bolovi u leđima

Ma zapravo nije u leđima nego u trtici i širi se stražnjicom i nogama. Jel ima neko iskustva? Od neke poznanice sam čula da to beba stišće živce i da me zato boli i da mi mogu utrnuti noge :/

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da, da, kako ne. a ovo što kažeš mi zvuči ko da ti je beba pritisnula tzv. nervus ischiadicus iliti onaj koji uzrokuje išijas koji boli baš tako, od donjeg dijela leđa, trtice, preko guze pa dolje u noge....

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene je to područje zadnja 2 mjeseca trudnoće toliko bolilo da nisam mogla biti na nogama duže od 10 minuta. Nakon poroda je prošlo.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam može li to biti od trudnoće (25 tjedana sam trudna), ali već više od 24 sata me boli u ramenu. Ne mogu točno napipati koja me točka boli i ne boli me kada mrdam ramenom, nego me iznenada "žiga". Grozna bol. Ne znam da li bi to moglo biti od trudnoće, ali lupila se nisam, nije me propuh uhvatio...jedino ako me srce ne klepi

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa moguće je možda od trudnoće, ako te buša malo poteže prema naprijed pa se kičma bori i možda te malo uštinulo za neki živac odgovoran za tu bol... nagađam. i vjerujem da nije herc

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam...do sad me rame nikad u životu nije bolilo...a nisam imala ni problema sa srcem. Mora da bebač postavlja neke zasjede

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da, da. mene su u prvoj trudnoći počeli boljeti dijelovi tijela za koje nisam ni znala da imam. mm me uvijek zezao da se ''raštimavam''. pi*dek, lako je njemu, ne mora on bit ''raštiman'' 9mj...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma joj najjače mi danas- kaže MM jadan sav zbog posla: "Ti se raspadaš fizički, a ja psihički-ne možeš od nas dvoje sastaviti jednog pravog čovjeka!". Ja samo glavom pokažem na našu I. i on shvati da je pogriješio. Eto savršenog čovjeka sastavljenog od nas dvoje

Proći će me valjda brzo ove boljke

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mene je tako to šibalo od 5. meseca pa skoro do kraja. Nisam te baš utešila, ali je vredelo

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Ne znam može li to biti od trudnoće (25 tjedana sam trudna), ali već više od 24 sata me boli u ramenu. Ne mogu točno napipati koja me točka boli i ne boli me kada mrdam ramenom, nego me iznenada "žiga". Grozna bol. Ne znam da li bi to moglo biti od trudnoće, ali lupila se nisam, nije me propuh uhvatio...jedino ako me srce ne klepi
    necu te bas utesiti, ja sam sa S. imala strasne bolove u ramenima koji se prenosio na ruke. prvo me bolelo pa su mi onda utrnule obe ruke, prestalo je kad sam rodila nadam se da ces ti malo lakse proci

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma tješi me već to kad mi netko kaže da može biti od trudnoće
    Evo već 3. dan me ne prolazi. Nadam se da će do poroda biti koji dan stanke (ako je uopće od trudnoće)

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

masaža, mene svako malo uklješti u desnom ramenu-vrat. razlog-natezanje maloga, i jedino pomaže 3 dana intenzivne masaže pa prođe.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dakle bol u trtičnom dijelu. :/

ima li tko iskustva s tim u ranoj trudnoći.

gin. je samo primjetila da imam proširene vene u tom dijelu ali nije rekla da je nešto zabrinjavajuće.

sjećam se tih bolova od prije ali pred kraj trudnoće. :?

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I mene je malo bolilo malo prije trtice i točno sam mogla napipati taj dio i bolilo je povremeno oko 2 dana.Mislila sam da me je to bolilo jer smo raščišćavali buduću bebinu sobu i nosili sve u podrum pa sam se umorila i da je od neprikladnog ležanja na boku pa da mi se živac uklještio.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mala nada prvotno napisa
    I mene je malo bolilo malo prije trtice i točno sam mogla napipati taj dio i bolilo je povremeno oko 2 dana.Mislila sam da me je to bolilo jer smo raščišćavali buduću bebinu sobu i nosili sve u podrum pa sam se umorila i da je od neprikladnog ležanja na boku pa da mi se živac uklještio.

baš u ranoj trudnoći?

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

To je bilo prošlu subotu.U 26.tjednu sam.U ranoj su me T mučile jedino mučnine i povraćanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •