Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: BOLOVANJE NA DIJETE U ER1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno BOLOVANJE NA DIJETE U ER1

može mi netko objasniti vezano za ER1, naime- spremam se na porodiljni, dobila sam od firme ER1 na kojem su plaće zadnjih 6mj. Tri puta sam bila na bolovanju za dijete 100% plaćeno,tada sam dobila punu plaću, a u izvadtku je naveden puno mani iznos... zanima se da li će mi se prosjek računati po tom izračunu ili će se nadodati i onaj dio koji mi je platio HZZO, tj. da li ću biti zakinuta za taj dio koji sam bila na bolovanju?

magaly avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: BOLOVANJE NA DIJETE U ER1

Citiraj amalia prvotno napisa
    može mi netko objasniti vezano za ER1, naime- spremam se na porodiljni, dobila sam od firme ER1 na kojem su plaće zadnjih 6mj. Tri puta sam bila na bolovanju za dijete 100% plaćeno,tada sam dobila punu plaću, a u izvadtku je naveden puno mani iznos... zanima se da li će mi se prosjek računati po tom izračunu ili će se nadodati i onaj dio koji mi je platio HZZO, tj. da li ću biti zakinuta za taj dio koji sam bila na bolovanju?
    ja mislim da se gleda prosjek isplaćen od poslodavca..
    neka me netko ispravi ako griješim

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nemam obrazac ispred sebe, pa nisam 100 % sigurna, ali mislim da ti ide prosjek isplate poslodavca samo za sate rada- Znaci, ne ubraja se iznos bolovanja (iako se ono unosi u poseban stupac), ali se niti ne dijeli na sate provedene na bolovanju, vec na ciste sate rada.

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ako se bude dijelilo sa satima koje sam provela radeći onda je OK, idem danas u HZZO pa ću ih pitati, pa vam javim ako nekome još bude trebalo i zanimalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •