vikki prvotno napisa
Odlična tema! Nisam odabrala sama, već me je poslao doktor koji mi je operirao endometriozu s obrazloženjem da sam "teži" slučaj (već granične godine), a da je dr. L. po tom pitanju najbolji kod nas.
Nisam se razočarala: brzo smo došli na red (ustupak zbog godina) i od posla mi je autom 10 minuta, a sve sam obavljala ujutro do 8 pa nisam morala izostajati s posla.
Što dalje? Izvan RH nema smisla jer na stimulaciju ne reagiram, jedna jajna stanica maksimalno, dakle dolaze u obzir samo prirodnjaci, a zbog tog se ne isplati vani. Zasad ostajem pri VV (eventualno bih promjene radi, i zbog toga što su novi i manje su gužve, probala u Vinogradskoj.
U obzir ne dolazi Petrova (nikako), a SD ne jer mi je na drugom kraju grada, a čini mi se da nema prednosti u odnosu na VV.
Od privatnih Vili da, IVF ne (čisto subjektivna simpatija prema jednom i antipatija prema drugom).
Osim toga, kada sam krenula u MPO na netu je bila stranica doktori.net na kojoj sam pročitala mnogo hvalospjeva o VV i puno kritika na račun Petrove (mislim da te stranice više nema).