-
Kolonoskopija
Trebam obaviti ovaj pregled :shock: i totalno me prpa :/
i pregleda i samog rezultata :/
U mjestu gdje zivim ne radi se pod anestezijom, to rade samo privatnici a oni su mi malo predaleko u ovom slučaju.
Negdje sam pročitala da je postojeći carski rez indikacija za kolonoskopiju pod anestezijom.
Zna li netko više o tome?
Gdje bih to mogla provjeriti?
-
Ne znam gdje živiš, ali svakako preporučam da se uputiš u Zg, i napraviš sa anestezijom, koja se plaća cca 1500 kn.
Baka i mama su se zafkavale s tim i znam da je potrebna anestezija. Ne znam koji mesari to uopće i pomišljaju raditi bez.
Nemoj odgađati, jer ti može život i zdravlje sačuvati.
Sretno!
-
Meni i sestri su na Sv. Duhu napravili bez anestezije. Tada nisam ni znala da ju mogu dobiti, a oni su mudro šutili. ASljedeći put idem kod privatnika i plaćam koliko god da treba.
Za carski ne znam, najbolje je nazvat i pitat. Da probaš irigografiju? Ista stvar, više manje, razlika je u tome što se tu radi o rentgenskom snimanju.
Imaš tu nešto
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...82ddb3ad644d8a
-
Ja sam išla privatno u Zagrebu i to bez anestezije. Ima super tanku opremu i prođe bez bolova uz par grčeva zbog zraka.
Ti grčevi su puno manji od onih koji nastanu za vrijeme čišćenja.
Nakon pregleda igla sam se sa stola i otišla na posao (bez bolova).
I nisam neosjetljiva na bol jer sam jedan pregled radila na Rebru i skoro se onesvijestila od bolova te nisu mogli napraviti pretragu do kraja.
Ako ti treba kontakt može na pp.
-
Nije da ju obeshrabrujem ali mislim da nije stvar u opremi. Tata je dvaput išao na isto mjesto - jednom je to najnormalnije prošlo, drugi put mu je bilo koma.
-
mm svakih 6 mjeseci otprilike radi kolonoskopiju, ima UC.
uvijek bez anestezije, i kaže da ga uopće ne boli samo da, naravno, nije baš najugodnije.
gora od kolonoskopije mu je bila rektoskopija. kod kolonoskopije kaže da je tanka oprema, na vrhu koje je kamerica i da nije uopće bolno. isto tako, odmah poslije pregleda ide na posao.
najteže od svega mu pada 3 dana bez jela prije pregleda
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma