Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Beta da li je moguce?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Beta da li je moguce?

12 dpo beta 0,1 da li znate da li je moguce da beta pocne rasti kasnije pa se jos ne vidi u krvi.Naime 11dpo napravila sam 3 testa Primastick i sva tri su pokazala pozitivno svijetliju crticu ali itekako vidljivu,sutradan sam otisla vaditi betu,a ona nikakva.Izbila sam iz glave da se radi o trudnoći ali onda na dan ocekivane menstruacije dodju mi nalazi progesterona koji su preko 50 (ref.vr.5-85) zar ne bi progesteron trebao opadati prije menstruacije.Zna li koja sta o ovome?Koliko nakon implantacije se beta pojavljuje u krvi i bili se vidila da je implantacija bila 12dpo?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mene u biti muci podsvjest neki osjecaj da se radi o trudnoci,jer nemam nikakvih znakova da bi m mogla doci,a konstantno iman neke lagane grceve koje nikad prije nisam osjetila i svako malo piskim te imam bolove u ledjima koje ja inace nikad nemam prije stvari.Iscjedak mi je obilan a obicno prije stvari postane skroz oskudan jedva da ga ima.Svaki mjesec sve analiziram,ali ovako se jos nisam osjecala

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Beta da li je moguce?

12 dpo beta bi trebala biti znatno veća od 0,1.
    Oko 28 dc, tj. oko datuma ocekivane menstruacije trebala bi biti barem 50 - 100 i.u. Iako postoje razne tablice, s dosta manjim vrijednostima, a ogromnim rasponima za to razdoblje.
    U svakom slucaju, mislim da urinski testovi za trudnocu ne mogu pokazati (točno) pozitivan rezultat dok je beta u krvi manja od nekih 100 i.u.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

A da ponoviš betu, možda su u laboratoriju falili ili zamijenili nalaze...

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moja iskustva s testićima pokzala su da im nije za vjerovati, vjerodostojan je jedino nalaz bete.
    Nije moguće da testić pokazuje pozitivno na trudnoću, a beta iznosi 0,1, u tom slučaju definitivno test daje lažne rezultate. Ponekad testići ne mogu detektirati betu od iznad 100 (evo mojoj frendici test minus, a beta 141).
    Znam da testić 1STEP QUICK zna pokazivati lažno pozitivno, tako da s njim budi oprezna.
    Beta 0,1 ne ukazuje na trudnoću, moguće je jedino kao što je Pčelica rekla da su ti zamijenili nalaze ili da je ovulacija bila puno kasnije nego što si mislila; u tom slučaju još ima nade.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To za testove i ja znam da nemogu pokazati a da ne bude hormona u krvi.Ali uvijek sam mislila da ti testovi nemogu grijesiti do sad mi se nikad na nijednom testu nije pokazalo nista sta bi iti slicilo na crticu a ove su itekako vidljive.Jel se ikom dogadjalo da je Prima stick dao lazno pozitivni rezultat?Ma cekat cu ocu li dobiti stvari a ovulaciju sam mozda u dan mogla faliti a to znaci da bi mi dan kad sam betu vadila bio 11dpo.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma svjesna sam da nista od toga najvjerojatnije jedino da sam ja medju onim rijetkima sa kasnijom implantacijom,ali vjerojatnost je stvarno mala to je hvatanje za slamku.Nego recite mi to me inace zanima koliko nakon implantacije treba da se beta pojavi u krvi dan,dva,tri???Citala sam o tome ali nisam bas razumjela znam da doktori obicno salju na vadjenje krvi 14dpo kao da se osiguraju ako je bila kasnija implantacija,a najkasnija moze biti 12dpo sta onda po tome ispada da joj treba dva dana da dodje u krv?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure upravo napravila Clear Blue plus vrlo vidljiv i ponovila Prima stick oba pozitivna.Sva se tresem nemogu virovati sestra me natjerala da ih napravim ja nisam htjela a ono.Ajme sva se tresem neznam uopce kako pisem.Ali sad me muci ona beta od prije dva dana

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

simbi, ponovi betu
    svu sreću ti želim

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj simbi prvotno napisa
    Cure upravo napravila Clear Blue plus vrlo vidljiv i ponovila Prima stick oba pozitivna.Sva se tresem nemogu virovati sestra me natjerala da ih napravim ja nisam htjela a ono.Ajme sva se tresem neznam uopce kako pisem.Ali sad me muci ona beta od prije dva dana

Kod mene su se događale iste stvari, sumnja u opetovane biokemijske trudnoće, tj. vrlo rane spontane, mada sam i prije toga imala spontani kad seveć vidjela srčana akcija.

Prestala se testirati, vaditi bete jer mi je bilo previše stresno, uzeli pauzu, razmišljali o različitim opcijama i onda se dogodio + u potpisu.

Inače ista stvar mi se događala i prijateljici, ali je ona jednu pozitivnu betu od svih uhvatila jer je vadila popodne po pravljenju testa, a taman dobro jer je ginekolog pozvao nasamo njenog muža uvjeravajući ga da vodi ženu psihijatru jer ima problem zbog tzv.umišljenih trudnoća.
    Možeš misliti reakcije od dotičnog ginića kad je vidio nalaz bete.

Sad je i ona mama bebici od par mjeseci.

Držim fige

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma ne mozes vjerovati sta se sve dogadja...

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i tu ću malo zavibrati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za trdnoću

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Beta opet 0,1 ma ne razumijem u cemu je problem 5 testova medju kojima i Clear blue za koji kazu da je najbolji svi simptomi tu a beta za plakat.Kazu da su testovi 99% pouzdani i to meni nisu crtice koje treba gledati pod posebnim svijetlom ili nesto nego normalne vidljive crtice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A joooj...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Beta opet 0,1 ma ne razumijem u cemu je problem 5 testova medju kojima i Clear blue za koji kazu da je najbolji svi simptomi tu a beta za plakat.Kazu da su testovi 99% pouzdani i to meni nisu crtice koje treba gledati pod posebnim svijetlom ili nesto nego normalne vidljive crtice

Je li ti se crtica pokazala u zadanom roku, unutar 10 minuta, ako jest onda možemo isključiti evaporacijsku crtu (inače kod Clear Blua evaporacijska zna biti prilično vidljiva katkad, ali nakon više od 10minuta), doista neobično.

Ujedno, trebalo bi isključiti grešku labaratorija u kojemu si radila betu.

Na tvom bih mjestu sačekala 7dana i otišla na uzv pregled i(ili) ponovila test + betu na drugom mjestu.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Radila sam vec Clear blue i prije i pojavljivala mi se ta evaporacijska crtica,ali ona bude tanka kao sivkasta linija,a ovo je ona debela linija plave boje svijetlija je ali vidljiva.Do sad sam radila masu testova i uvijek sam trazila nesto sta bi moglo uopce sliciti na crticu,ali ovo je totalno drugacije.I ocitavala sam u vremenu.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa

Na tvom bih mjestu sačekala 7dana i otišla na uzv pregled
    Potpisujem! Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Vikki na lijepim zeljama iako ne nadam se previse dobrom ishodu

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Simbi, jesi ponavljala betu?
    Javi što se događa...
    Dotad, držim palčeve za najljepše vijesti

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U pon cu pokusati doci do nekog ginekologa necu do tad betu samo mi zivce kida...

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja držim palčeve

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Držim fige.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala vam svima puno puno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za cetvrtak sam narucena u gin pa cu konacno znati na cemu sam tada ce taman biti 5 tjedana od zadnje m ....

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i od mene vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala vam cure ali ja se ne nadam apsolutno nicemu samo da nije neka bolescina

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala vam cure ali ja se ne nadam apsolutno nicemu samo da nije neka bolescina
    Znam draga, tako je jedino moguće iznenađenje - ono ugodno.
    Držim palčeve da nas svih razveseliš.
    A ti se drži i budi 8)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Za cetvrtak sam narucena u gin pa cu konacno znati na cemu sam tada ce taman biti 5 tjedana od zadnje m ....
    Znači ti nisi dobila mens? Kasni ti, svi su testovi pozitivni a beta negativna?
    Da li si tu betu oba puta radila u istom labu?
    Kada malo bolje razmislim sjećam se da je moj gin govorio o tome, u ovom se slučaju radilo o trudnoći, želim ti isti scenarij

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za T

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

imali smo tu isti slucaj s Vanesaxom ona je imala 9 pozitivnih testica i negativnu betu...ispalo je da su u labu pogrjesili! Isto to pozelujem i tebi i evo ~~~~~~~~~~~~

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nisam dobila m.A betu sam radila u 2 razlicita lab pa sumnjam da su pogrijesili jedino ako sam eventualno prvu prerano vadila.Hvala na vibricama

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Navi jel se sjecas slucajno koje objasnjenje je gin dao kad je govorio o tome

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Navi jel se sjecas slucajno koje objasnjenje je gin dao kad je govorio o tome
    na žalost stručno ne jer je bilo davno u doba moje borbe s neplodnošću, rekao je da nekim ženama beta naraste kasnije što je meni moram priznati bilo čudno, ali čudna je i ova tvoja situacija pa se nadam da je ishod trudnoća

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bila sam u gin na uzv nema nista znaci nije trudnoca u pitanju,a ona mi takodjer nije znala objasiti 5 poz.testova.
    Nista iduci mjesec sam na Klomifenu,pa idemo u nove pobjede

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jesi li dobila M? Mislim, ako još nisi prokrvarila možda ti trebaju neke dodatne pretrage. I dalje držim palčeve da sve bude OK i da nam uskoro javiš lijepe vijesti.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo ja jos nisam dobila jucer i danas par smedjih tockica,pa malo rozkastog iscjetka,ali jos nista od m

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •