Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: škola stranih jezika

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno škola stranih jezika

Možete mi preporučiti neku školu stranih jezika koja je blizu Jaruna? Htjela bih upisati Frana na njemački jer ima veliku želju a ne bi da nam je na drugom kraju grada. I neku dobru, naravno.

I, imate li iskustva s učenjem stranih jezika izvan vrtića, znači prije školske dobi? Fran je već 3 godine u engleskoj grupi u vrtiću i oduševljen je, super sam zadovoljna s njegovim trenutnim znanjem. On ima želju još neke jezike, pa smo odlučili da krenemo s njemačkim. Kakva su vaša iskustva?

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: škola stranih jezika

Citiraj ivancica prvotno napisa
    I, imate li iskustva s učenjem stranih jezika izvan vrtića, znači prije školske dobi? Fran je već 3 godine u engleskoj grupi u vrtiću i oduševljen je, super sam zadovoljna s njegovim trenutnim znanjem. On ima želju još neke jezike, pa smo odlučili da krenemo s njemačkim. Kakva su vaša iskustva?
    Fran je krenuo na njemački u Berlitz sa 3.5. Znači završio je dvije godine.
    Ja sam prezadovoljna. Šestero ih je u grupi, ali ih je dolazilo petero.
    Teta Erika, da sam ja birala ne bih izabrala bolju. Predškolci u Berlitzu nastavu odrađuju jednom tjedno blok sat. Za to sam si mislila kako će ići, ali odlično je, jer su oni ionako stalno na podu, u igri u pokretu, ili pak crtaju lijepe, režu, bojaju, tako da tih sat i pol prođe bez problema.
    O Berlitz metodi možeš pročitati na njihovim stranicama. To nije škola gdje će naučiti hrpu pjesmica pa kao kroz njih i riječi. Uče kroz razne situacije i priče.
    Recimo na engleskom kojeg imaju u vrtiću, imamo pokazne satove sa hrpom pjesmuljaka, klinci veseli razdragani, pjevuše tamo, pjevuše i po doma.
    Njemački ne pjevuši (osim tih nekih bižićnih pjesmica koje su naučili i onu ABCD...) ali me iznenađuje koliko termina mu je ostalo u glavi još od prve godine, a da ne govorim od ove.
    Neki dan se nešto zaigrao i imenovao dane i mjesece na njemačkom, ostala sam baš iznenađena. Otišla pogledati u knjigu i našla samo da su pobojali stranicu sa sličicama na kojima su mjeseci i dani. Kako ih je naučio nemam pojma, ali je. I to je samo jedan primjer. Tu su dijelovi tijela, boje, prevozna sredstva, odjeća, obuća, lica, brojevi, radnje, recept za kolač od mrkve, kojem i nakon godine dana zna nabrojati sastojke, neka jela, voće, povrće...svašta. Naglasak- preodličan.
    Hm....raspisala sam se, a zapravo sam samo htjela reći da sam zadovoljna.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tweety , već sam ih zvala. Nastava počinje u drugoj polovini rujna.

Mada sam ja mislila u neku bližu školu, ova mi se čini super, sam princip nastave mi je savršen.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •