evo svježih informacija od nas. nismo prestali s dojenjem, ali definitivno traži puno manje, i to samo kad je blizu sike pa ne može odolit. ali čohanje.. ej judi moji, to je prešlo u katastrofu! po CIJELU NOĆ rukica ne da mora bit na siki, nego na bradavicama i onda ih grebe, čupa, ma strava! ne daj bože da sakrijem bradavice, pa ona je u stanju urlikat satima, kao što je sinoć bio slučaj! ona vrišti, ja ne dam (dam sike eli ne i bradavice), još me lupa ngom u mjehur, a meni se piši, al se ne smjem ustat jer će nastat još gora drama, još me uvatila alergija, hunjavica, svrab, natekla... ma užas! i onda sam od muke izašla na hodnik, sjela na pod i počela plakat od muke. bože, kako je došlo do toga da je postala ovisna o bradavicama??? da ne spominjem da mi je od 10 rječi 9 bilo, j... ti život, j...ti sise,ne želim više djece, j...ti muža koji spava... (neću više da se ne sramotim.)
eto tako nekako izgledaju naše noći, mogu bit samo luđa kad mi mu kaže ne krivi mene šta si je naučila na to...