Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Što ste upečatljivo sanjale u trudnoći?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Što ste upečatljivo sanjale u trudnoći?

Jeste li sanjale kakav upečatljiv san u trudnoći?

Obzirom da i inače dosta sanjam, snovi u trudnoći mi se nisu puno razlikovali od onih u "normalnom stanju", ali postoji jedan san koji nikako ne mogu zaboraviti, jer je bio jako intenzivan i upečatljiv.

San je počeo tako da se osjećam kao da sam u maternici, ne vidim se kao tijelo, nego osjećam da sam beba, sve oko mene je onako fluidno i toplo, vodeno, u crvenim tonovima. U jednom trenutku počinjem teško disati i nemam zraka. Tada primjećujem da govorim samoj sebi - toj nerođenoj bebi "spusti se niže, tamo je izlaz, tamo trebaš izaći, tamo ćeš moći disati" i tada sam se probudila.
    Pričala sam o ovom snu s frendicom i ona misli da je to možda bio san mog ponovnog rađanja - rebirthinga. Žao mi je što mi je mama umrla kad sam imala 9 godina, tako da ju nisam sada mogla pitati kakvi su bili njeni porodi, kako je rodila stariju sestru, brata i mene kao najmlađu.

Ima li tko možda kakvo slično iskustvo sa snovima?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

joj... ja sam citala da su normalni takvi snovi u trudnoci, pogotovo pred kraj. u prvoj ih nisam imala. a u drugoj, ne zelim se ni prisjecat, prvi san ok - vidla glavicu i znala da je curica ( najvjerojatnije je ), a ovi drugi su stvarno bolesni... neugodno mi napisat, al evo prije par dana sanjala da ju mazim preko trbuha i ona mi je dala ruku, preko koze, i odjednom pocela " bjezat " van, i nisam ju mogla zaustavit, drzala sam je na rukama, imala je nesto na celu ko rascjep ( inace sam se bojela rascjepa usne i nepca zbog pusenja u pocetku ) i savinuto uho ko bez hrskavice, bila mi je naljepsa i samo sam htjela da prezivi.. katastrofa, nadam se da necu imat vise takve more.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma da, pričale su mi frendice da su sanjale svašta u vezi beba u trudnoći. Moji snovi u vezi bebe su uglavnom bili uglavnom lijepi, valjda zato jer sam nastojala držati bilo kakve strahove što dalje od moje trudnoće, a i imala sam od početka pozitivan osjećaj u vezi bebe i trudnoće, pa mi vjerojatno podsvjest nije mogla takve strahove koristiti za scenarij u snovima.
    Zapravo snovi su jako povezani s našim dnevnim aktivnostima i "stanjem naše psihe", tako da nam kroz njih podsvjest vrti naše probleme kroz različite situacije kako bi nas navela da se pozabavimo s tim problemima, strahovima, razmišljanjima koja nas okupiraju. MM se od djetinjstva bavi sa snovima, tako da uvijek s njim prodiskutiram o snovima i objasni mi ono što si sama ne mogu protumačiti i objasniti.
    Ti si se već kroz taj svoj san suočila sa svojim strahovima: "bila mi je naljepsa i samo sam htjela da prezivi..." dakle uopće ti je bilo neupitno, ona je tvoja curica i voliš ju i čekaš da ti dođe bez obzira na to što ti je izgledala drugačije Time si eliminirala svoj strah od rascjepa usne i mislim da te više takav san neće gnjaviti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sjećam se da kad sam 2. put bila trudna, sanjala sam da sam u trudovima i rađam i da me nije ništa boljelo.
    San je bio jako intenzivan i pozitivan, i nekako sam nakon toga još više znala da će taj drugi put biti puno bolje!
    I bilo je!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja u ovoj trudnoći imam katastrofalne nočne more.

Nekidan sam sanjala da sam rodila blizance, curu i dečka, i u curicu je ušao vrag, pokušala me je pojesti, imala je narančaste oći i oštre zube

Sanjala sam da neki serijski ubojica ubija moga muža sa bejzbolskom palicom i onda mene veziva za svoje auto, plavu bubu, i vuče me po cesti.

To su samo 2 sna od sinoć i preksinoć...ostali nisu niti malo ugodniji, svako par noći se budim u suzama...prestrašno. Ali imam osječaj kao da zapravo sav strah koji osječam u vezi trudnoče ispoljim u snu, pa sam tokom dana relativno OK, opuštena, ali zato sam u snovima užasno i uvijek je neki strah.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam već nekoliko puta sanjala porod i bebu, i nije bilo ništa strašno ni bolno, a beba je svaki put drukčije izgledala....uglavnom lijepi snovi....

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Ja u ovoj trudnoći imam katastrofalne nočne more.

Nekidan sam sanjala da sam rodila blizance, curu i dečka, i u curicu je ušao vrag, pokušala me je pojesti, imala je narančaste oći i oštre zube

Sanjala sam da neki serijski ubojica ubija moga muža sa bejzbolskom palicom i onda mene veziva za svoje auto, plavu bubu, i vuče me po cesti.

To su samo 2 sna od sinoć i preksinoć...ostali nisu niti malo ugodniji, svako par noći se budim u suzama...prestrašno. Ali imam osječaj kao da zapravo sav strah koji osječam u vezi trudnoče ispoljim u snu, pa sam tokom dana relativno OK, opuštena, ali zato sam u snovima užasno i uvijek je neki strah.
    Roza, ja sam ti cijelu trudnoću imala horor snove, krvi do koljena. Porod, beba - sve je bilo super! Ne brini, očito se tim snovima "čistimo".

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sanjala sam nekoliko puta kako dojim bebu, i kako to super ide. međutim, kad je trebam presvući, ništa ne mogu pronaći, dohvatiti, odjednom nema ničega od "bebinih" stvari koje sam pripremila.

a što se tiče ostalih snova, nevezano uz bebu, sada u zadnjem mjesecu imam prave noćne more. uopće ne znam odakle mi motivi . užas živi. probudim se usred more i ubrzano dišem. užas.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zadnjih par noći moji snovi uključuju istovremeno prisustvo pjevača Franza Ferdinanda i MM-a na mom porodu ... jaoooo, divnog li sna

Noćnih mora (još) do sad nisam imala, ali znam da su normalne u trudnoći, to je način na koji se naša podsvijest bori i izlazi na kraj s našim strahovima, strepnjama, napetostima ... vezanima uz trudnoću, porod, daljnji život ...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moji su snovi isto vrlo živopisni, a uglavnom ne baš ugodni... već nekoliko puta sam imala noćnu moru da me netko (neki muškarac strašnog izgleda) nekom palicom, šipkom pokušava pretući po trbuhu, ili da me sruši na pod i gazi mi po trbuhu, a ja užasnuta molim za milost i plaćem da će mi ubiti bebu

Isto tako, u manje neugodne, ali definitivno čudne snove spada san koji sam sanjala u nekoliko navrata - da sam nekako izvadila bebu, premotala je, poigrala se s njom pa je onda vratila istim putem (vaginalno) natrag unutra. :?

Ugodan san vezan uz trudnoću sam imala neku noć, valjda prvi put - da sam rodila, sama, na cesti - praktički bezbolno je beba izašla iz mene - bio je prekrasan, ljepljiv i sluzav, a izgledao je kao da ima bar 3 mjeseca (kao kad se beba rodi u američkim filmovima)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i ja sam sanjala da me netko hoce tuc po trbuhu i sve to... a rasjepa sam se uzasno bojala do 12 tjedna, onda je dr. gledala i bez mog pitanja komentirala - rasjepa nema, prekrasan luk... moja ljepotica je na avataru. nis, nadam se da necemo imat vise more.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mihim, da ne budem OT, poslala sam ti pp.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i inače sanjam skoro svaku noć, dosta se snova i sjećam, no u zadnje vrijeme snovi su puuuno obojaniji, čudniji. Neku noć sam sanjala da mi doktor daje štopericu i naručuje za punkciju, ja pristajem ali sve si mislim da zašto da mi to sada radi a ja sam trudna. I pitam doktora kako će mi vratiti embrijo obzirom da sam trudna, a on odgovara laparoskopski

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja svaku noc sanjam bebe male, ili da sam ja rodila ili da cuvam necije tudje, ali sam uvjek s stomakom do zuba rodila ili ne.

Neku vecer sam sanjala da sam rodila cetvorke, brzo i bez iti jednog punta, bez boli i da su me pustili kuci isti dan. Cim sam stigla kuci obukla sam svoje traperice stare bez problema i ponasala se kao da nisam ni rodila, a sve 4 bebice mi na rukama

- Jako sam flegmaticna kroz cijelu trudnocu, i sad u 35tj. jos uvjek na spomen poroda i boli i svega sam skroz okey. Nije me strah niti mislim na to sve. Mislim da ipak negdje u podsvijesti skrivam taj strah, da je duboko zakopan ali postoji i samim tim mi dolaze takvi snovi o laganom porodu itd....

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A ja sam za vrijeme trudnoće skoro stalno sanjala svoje kolege iz srednje škole. I to bi se uglavnom po 2 pojavljivalo u snu, rijetko bi više puta sanjala istu osobu.
    To je ono što je bilo najupečatljivije kod mene jer nikada prije, niti sada poslije poroda nisam više sanjala nikoga od njih!

E, da, bio je jedan san još na početku, kada sam sanjala da jedem naranče... Probudila sam se i još sam imala njihov okus u ustima. Istoga trena morala sam se dignuti i pojesti naranču...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam u prvoj T imala seksi snove, znala sam cak dozivjeti orgazam u snu :shock: (to inace nema sanse da mi se dogodi u real life ). tako sam jednom sanjala da imam seksualne igrice sa ni vise ni manje nego 3 zenske :? .

najgori horor od sna je bio da ja i md lezimo u krevetu a mali place u svom kinderbetu, ali mi smo uzasno umorni i zaspemo. kasnije kad smo se probudili ja pogledam u krevetic a beba mrtva, poplavila, izgleda onako kao u onom filmu 'trainspotting'. uzas. pocela sam u snu histericno plakati i md me probudio, jedva me smirio. taj san mi je jos uvijek pojam grozote.

inace sam sanjala horor snove, ali ovaj je bio bas najgori, najrealisticniji.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam u prvoj T imala seksi snove, znala sam cak dozivjeti orgazam u snu :shock:
    Meni se u svim trudnoćama ovo redovito događa. Valjda zato jer je MM na brodu.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na početku trudnoće dok nisam znala da sam T, sanjala sam bebicu od par mjeseci kako je nosim i držim u naručju i tepam joj: kako se zoveš, a beba odjednom odgovori da joj je ime Duško, na što joj ja vratim kroz smijeh: E nećeš biti Duško!

Uglavnom, kad sam saznala da sam trudna, par dana iza, bila sam uvjerena da će biti dječak, pogotovo jer je muž konstantirao Duško-muško, tako da sam na uzv-u, kad me ginićka pitala želim li znati spol, vrlo samouvjereno rekla da neka kaže, ali da znam da je muško, tako da sam se doista šokirala kad je rekla da je cura.

Ipak je moje ja u snu bilo u pravu.

I sjećam se isto iz tih dana sna da guram učenica iz mog razreda, koju nisam vidjela zadnjih 17godina, gura kraj naše stare škole kolica iz supermarketa puna lutaka.

Tijekom same trudnoće se ne sjećam ni jednog tako upečatljivog sna, kao ova dva s početka.

Inače, sanjala sam dolazak oboje nećaka, a za nećakinju sam sanjala dan kad će roditi i pogodila , tako da sam uvjerena da ja i moji nećaci imamo tu neku sponu na nesvjesnoj razini.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hej, moj je tata Duško!
    Ja sam u 3. mj trudnoće sanjala da mi se starci igraju sa dvogodišnjom djevojčicom i da mije mama pita,- a kako se ti zoveš?, a curica odgovara -Kara
    Nazvali je Klara 8)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    beba odjednom odgovori da joj je ime Duško, na što joj ja vratim kroz smijeh: E nećeš biti Duško!
    Duško! Pucam od smijeha...isvetica nije da mi je ime ružno, ali stvarnoje smješno za jednu malu bebu...Indi super da je curica, kako ste je nazvali: Duška?

mikka ja ponekad znam imat sexy snove (tumačim to tim jer nema sexa od prvog dana od kad znamo za T) ali moji budu toliko odvratni da mi se gadi sama pomisao na to. Fuj i sad dok pišem imam flash back, bolje da ne opisujem...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U obje trudnoće sam imala/imam često snove o malim bebama.
    Zanimljivo da se i podsvijest tako aktivira.

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto počela sanjati čudesa....jednu noć sam sanjala da sam umiješana u neku otmicu i da sam muško. Ovu noć sam bila crnkinja.

O djetetu još ne sanjam ništa. Jedino sam jednu noć sanjala da je dr rekao da imamo na jajniku 3 jajne stanice i pitala sam da li mi ih mora punktirati sad kad sam trudna pa je rekao Naravno!

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja stalno nešto jdem u snovima
    u zadnje vrijeme griotte ...kako ih kradem i puna su mi usta .... i taj okus u ustima.., mmmmmmmmmmmm

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sanjala kako sam rodila dječaka koji ništa ne sluša i na svaku moju molbu ogovori "sad ću vas sve popišati" to je bila prava noćna mora (sad otprilike znam kako se osjećaju roditelji neposlušne djece)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

JOJ nočas, sanjam da se budim i krvarim...katastrofa...u snu sebi govorim: možda sanjam? Ali ne budim se!!! Dolazi mm, pokazujem mu krv, on se hvata za glavu i plače: NE OPET!

Buuuuh! Hvala Bogu, probudila sam se i sve je bilo OK

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

No krasno, trebaa sam šutit....noćas sanjam kako mi je netko od doktora rekao da nema više bebe.

Nadam se samo san.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja se sjećam jednog sna kad sam sanjala da sam rodila mačku
    i da stvar bude bolja dok sam ju rađala slomila sam joj nogu
    i kako sam plakala zbog macine noge :/

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sanjala sam prekrasan porod nase curice

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa
    No krasno, trebaa sam šutit....noćas sanjam kako mi je netko od doktora rekao da nema više bebe.

Nadam se samo san.
    No worries, samo je san, a ubuduče pazi što pišeš

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja noćas sanjala J. Kosor da se kupa na rivi u mom gradu i da sam ju ja slikala i prodala sliku žutoj štampi. ne znam bi li stavila ovog ili ovog

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sanjala sam da je rodila moja ujna i da držim bebicu, ali kad sam je okrenula, vidjela sam da joj je u tjeme utisnuta živa :shock:
    Izgledalo je strašno.
    Uglavnom, taj isti dan sam čitajući nešto na poslu pročitala da trudnice ne smiju jesti tunu, sabljarku i druge velike ribe zbog povećanog sadržaja žive :shock:
    Do tad to nisam znala.

mikka, potpis za noćne orgazme.[/i]

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sanjam svakakva čudesa:

Na samom početku trudnoće sanjala sam da je beba (jedna :?) već rođena, a mi nismo stigli ništa pripremiti. Treba je presvući, a nemamo u što. U jednom trenutku md uzima svoju čarapu, odreže vrh i kaže: Evo, kapa!

Tulum i hrpa nekih ljudi koje nisam vidjela 100 godina. U mraku prepoznajem jednog dečka (eh, sad više nije dečko nego sredovječni muškarac ) s kojim smo se md i ja družili na faksu. Odmah sam ga uočila jer je svijetlio u mraku, a svijetlio je jer je bio obogaćen uranom.

Sudjelujem u nekom megaprojektu za Guinnessovu knjigu rekorda. Riječ je o mozaiku sastavljenom od ljudskih tijela, nakratko zalijepljenim za zid. Kad su mene trebali zalijepiti, nastali su nepredviđeni problemi jer je trudnički trbuh otežavao zadatak.

Ne znam od koga ni zašto, ali dobila sam na poklon medvjeda. Veliku, dlakavu, glasnu i agresivnu zvijer. S obzirom da nam uskoro stižu blizanci, a i stan nam je mali, zaključujem da nemamo uvjete za držanje tako zahtjevnog kućnog ljubimca. Cijelu noć nazivam razne ZOO vrtove i društva za zaštitu životinja pokušavajući se dogovoriti da ga preuzmu. Nemate pojma koje sam olakšanje osjetila nakon buđenja.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovo mi je ludilo, super mi je citati sto razne zene sanjaju. ne znam koji bi izdvojila, svi su mi super! dajte jos, dajte jos!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa
    Odmah sam ga uočila jer je svijetlio u mraku, a svijetlio je jer je bio obogaćen uranom.
    aaa, rikavam

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja inače imam dosta živopisne snove, i to vrlo često, ali u ovoj drugoj trudnoći često sanjam druge muškarce
    U prvom snu mi je dečko bio Slaven Bilić :D , u drugom snu sam se prenježno ljubila s jednim frajerom iz kvarta (kojeg uopće ne poznam, ali ima upečatljivu facu), a noćas mi je dečko bio jedan poznati zagrebački DJ i radijski voditelj
    Sve u svemu, nikakve veze s trudnoćom, ali već se brinem kaj se to događa sa mnom. A definitivno mi ne fali ljubavi i nježnosti od MM-a.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

stvarno svakakvih snova..a ja mislila da sam luda... trenutno sam u 37 tjednu ali cijelu trudnoću sanjam budalaštine..predzadnja je bila da sam rodila mačku...i mazim ju sva sretna što napokon vidim svoju kćer..i kako ju mazim osjetim dlake pod rukama, a ona mi se popela na rame i zaspala tamo i sad ju pokušavam staviti u krevetić da spava ali borim se jer nemože na leđa leći prevrće se jer je maćka...UŽAS!! ali svim snovima je zajednićko da moja tek rođena kćer prića kao prava! )

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sanjala sam pobačaj

nakon pobačaja sam sanjala kako ljubim malu curicu, a muž je sanjao da ljubi bebinu glavu :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moji snovi na žalost u zadnje vrijeme nisu nimalo lijepi. Stalno sanjam da gubim djecu, da mlađu izvadim iz kinderbeta i zaspim i neznam di je, pa se u panici budim i tražim ih. MM je već lud, budim ga svaku noć i tražim djecu. Sanjam da me stariji zove i onda mu uletim u sobu i pipam je li tu, bože moj ko mjesečar, a jedva zaspim, sve me boli i onda u polusnu imam nočne more.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam isto stalno sanjala da se sexam,jer nisam smjela uopće,to je normalno.s tima da sam imala i orgazme u sno,pa bi se probudila misleć-orgazam je orgazam,mogla sam se onda i pozabaviti malo sa mm
    isto sam pred kraj stalno sanjala grozne snove o mrtvom djetetu i komplikacijama,i stalno sam sanjala da rađam.jedan posebnogrozan san bio je da ona izlazi na moj trbuh van,to mi se usjeklo.ali i to je normalno,sve su to neki strahovi.

ali posebno zanimljivo je da je prije koji mjesec moja E meni došla iz čista mira i rekla mi-mama,znaš,kad sam ja bila jaaako skroz mala ja sam tebe sa oblaka gledala i onda sam jedan dan sišla dolje i piknula te i ti si me rodila. ja sam bila :shock: :shock: :shock: nitko joj to nije pričao,nismo pobožni i uoće nismo imali takvih razgovora.niti bake niti tete pitala sam.baš me iznenadila.tko zna,možda je to neko njeno sjećanje

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Super tema! Mogla bih pisati do jutra jer sanjam čim sklopim oči.
    Negdje na sredini trudnoće sam sanjala kako radjam na nekakvom neobičnom visokom solčiću, a ispod je stajao moj sin i oduševljeno gledao kako dolazi seka. Istovremeno sam i ja sve gledala iz njegove perspektive i bilo je prekrasno. Naravno, ništa nije boljelo, samo mir, tišina i blaženost.
    U drugoj priči sam ležala u nekoj radjaoni imedju dvije žene u trudovima, a ja kao nisam bila ni blizu poroda. Odjednom je moja bebica samo iskliznula iz mene na opće zaprepaštenje prisutnih. Sexiće sam sanjala svih vrsta, čak i sa aktualnim američkim predsjednikom!
    Kava sa Bonom Vox, postojanje 4 Isusa...ima toga.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ja često sanjam sex, valjda jer mi fali tijekom trudnoće..
    Ali prije neki dan sam sanjala da sam išla zubaru na pregled i do njegove ordinacije sam morala proći kroz nekakve hodnike koji su bili pretrpani djecom, a svi do jednog su imali nekakve anomalije po tijelu, bez ruku, nogu, sa groznim batrljcima i samo su me gledali, ni glasa od njih.Strašno, cijeli dan sam bila potresena...

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Na početku T sanjala sam da sam rodila curicu.Lijep san,tako sam se ugodno osjećala.

Ali u zadnje vrijeme sanjam da sam malo prokrvarila,sanjam jednodnevni uložak s kapima krvi i u snu si govorim to nemože biti istina ne ne sigurno sanjam,ja sam dobro i beba je dobro.Tada se budim,odlazim na wc i s olakšanjem utvrđujem da je sve uredu.

Sinoć sam u snu tražila MM i nisam ga nikako mogla nać,nisam imala mob,hodala sam T po gradu krcatom ljudi i panično ga tražila.Govorila sam si probudi se,probudi se sanjaš,sigurno sanjaš i nisam se mogla probuditi.Probudila sam se stenjajuči,sva znojna,pogledala sam i dotaknula MM da vidim da li je stvarno tu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •