Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: TISAK- narudžba udžbenika

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno TISAK- narudžba udžbenika

Zanima me da li je netko naručivao kod njih. Meni je primamljivo to što mogu naručiti od različitih izdavača, pa ne moram hodati od knjižare do knjižare. Isto, imaju onih nekih 10% popusta na ostali školski program.
    Ili ako netko ima neki drugi prijedlog-u Zagrebu.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Narodne novine isto primaju predbilježbe, za udžbenike svih izdavača, daje se 100 Kn akontacije, ostalo može na 6 rata na Amex, Diners, mislim da može i na Maestro. Popusta nema. Ne znam kada je bio zadnji dan za narudžbu, nekako mi je ostalo u sjećanju jučer ili danas za turu koja stiže početkom 9.mjeseca, ali bit će još tura.
    Prijateljica mi je rekla da je ona naručila u Izvorima u Trnjanskoj, ne znam detalje o uvjetima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

koliko sam skužila u svakoj knjižari se može točno naručiti knjige ( potrerba je popis) akontacija je 100 kn. ( bar tako kažeu Prečkom.)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam upravo narucila kod njih akontacija je 200 kn i popust 10 % na skolski pribor - ostavila sam popis i javit ce krajem mj da preuzmem - meni se to cini o.k. ako izbjegnem hodanja naokolo i guzve...prije toga sam isla u profil i nisu primali spisak nego su mi htjeli dati samo njihove knjige jer da ostale jos nisu dosle a to mi je bezveze da hodam u sve knjizare pojedinacno

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama su u Profilu uzeli popis, ali nikako dobiti knjige :/
    Ima li netko da ih je dobio iz Profila?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jedini problem je sto se cekaju cca tri tjedna :shock:

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer sam vidjela reklamu u novimnama da se knjige mogu naručiti u Super Konzumu.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Da li je itko naručivao prošle godine (ili namjerava ove ) udžbenike u Super Konzumu??Iskustva??

maribel avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi naručili 18.08.knjige u Tisku i još ništa-danas mi u Task centru kaže sljedeći tjedan:0
    U pothodniku me uvjeravaju da će doći do škole- i sad mi je krivo što nisam kao lani obavila sve pješke, jer ne mogu zamisliti da mi prvašić ide u školu, a nema knjige.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tako i nama, na mail su nam javili da će biti isporuka ovaj tjedan da bi sad promjenili u idući tjedan. Uglavnom Tisak nikad više.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •