Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: karate u zapadnom dijelu grada?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno karate u zapadnom dijelu grada?

Zna li netko gdje upisati dijete od 5 godina na karate, a da treninzi budu u zapadnom dijelu grada? Može i centar, črnomerec, trešnjevka...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ima u našoj školi (Krajiška) - moj neće karate hoće kung fu - gdje da to nadjem?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja mogu preporučiti kod nas, ali to je na žalost Maksimir (OŠ Kušlanova)

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja sestra i brat treniraju u klubu "Alfa". On se nalazi u Kustošiji, u MUPu. Imali su grupu i u Krajiškoj u školi, ali nisam sigurna imaju li još uvijek.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš u POS naselju u novoj školi u Španskom, klub Focus, treneri su stvarno super, imaju strpljenja. Naš N je krenuo sa 6 godina i prilično je živahan, ali mu je dobro i namjerava ići 3. školsku godinu

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Mislim da ima u našoj školi (Krajiška) - moj neće karate hoće kung fu - gdje da to nadjem?
    I mene zanima, jeste li kaj nasli?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne. U školi nema nikakve obavijesti, tako da ne znam koga bih pitala

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za sada izguglala samo ovo

[code]http://www.skola-safira.hr/[/code]

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...no ne pronalazim da je za djecu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Što se tiče Trešnjevke, ima karate u našem vrtiću (Potočnica) u popodnevnim satima, a mislim da ima i u OŠ J. Klovića u večernjim satima (ubacivali su nam letke ovih dana u kasliće).

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Re: karate u zapadnom dijelu grada?

Citiraj Roza prvotno napisa
    Zna li netko gdje upisati dijete od 5 godina na karate, a da treninzi budu u zapadnom dijelu grada? Može i centar, črnomerec, trešnjevka...
    Roza,u centru grada,u Miskecovom prolazu(podno cvjetnog) ima klub (vjerujem da se zove "student")te vjezbaju karate dvotjedno,utorkom i petkom od 18h.Cijena mjesecno je (koliko se sjecam)200kuna.
    Razgovarala sam nekidan s njihovim trenerom,gospodinom Lukom i zainteresirani smo za polazak tamo,samo da jos malo obaveze poslozimo.
    Mozete komotno dotji utorkom ili petkom,petnaestak minuta ranije,te vidjeti,istrenirati,steci sliku o tome.
    Djetetu je potrebno ponijeti trenerku i maicu,bosi treniraju(kao svaki pravi karatas

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure, samo da dodam da sam ja našla još i policijski karate klub alfa. oni inače imaju treninge u krajiškoj, ali zbog oštećene dvorane za sada ništa od toga. znači treniraju tamo dolje na črnomercu, u policijskoj akademiji. 3xtjedno, mislim da je 200 kn.
    kad se riješim o streptokoka idemo pogledati gdje ćemo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dotrajalosti koje dvorane? Očito ne školske, jer je ona nova.

Uglavnom, malac je jučer donio letak za judo školu, pa ka je netko zaineteresiran
    .

Ja uopće ne razlikujem borilačke vještine.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jel mora biti karate, tu kod nas u Sutinskim vrelima u dvorani ima judo-mislim da je to čak jedan od najboljih klubova u državi

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala cure, samo da dodam da sam ja našla još i policijski karate klub alfa. oni inače imaju treninge u krajiškoj, ali zbog oštećene dvorane za sada ništa od toga. znači treniraju tamo dolje na črnomercu, u policijskoj akademiji. 3xtjedno, mislim da je 200 kn.
    kad se riješim o streptokoka idemo pogledati gdje ćemo.
    Roza, moja sestra i braća tamo treniraju. Sad sam zvala sestru i ona mi kaže da tamo u načelu nema tako malih kao što je tvoja Šefica.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    dotrajalosti koje dvorane? Očito ne školske, jer je ona nova.

.
    nije u pitanju dotrajalost,nego su imali provalu...

lucij@ i ja nekako mislim da je za moju princezu još prerano za karate. tako da ćemo otići pogledati, ali sumnjam da ćemo se upisati. treninzi su od 7-8 navečer, a tada je već jako umorna...

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    jel mora biti karate, tu kod nas u Sutinskim vrelima u dvorani ima judo-mislim da je to čak jedan od najboljih klubova u državi
    Tu ide i Erik, jako smo zadovoljni. Prije je išao na karate u Miškecov 2 godine, bilo mu je dosadno. Ali trener Luka je super, samo mu karate nije sjeo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roza, moj je jakov prosle godine krenuo na taekvondo, sa 5 godina. trenirao je minimalno tri puta tjedno po sat vremena, ubitacan tempo, na kraju u grupi sa desetogodisnjacima. dosao do zelenog pojasa. odlican je i u borbama i u formama.

nije 5 godina prerano

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lucij@ i ja nekako mislim da je za moju princezu još prerano za karate. tako da ćemo otići pogledati, ali sumnjam da ćemo se upisati. treninzi su od 7-8 navečer, a tada je već jako umorna...
    E da, Roza. Kod njih u dvoranu se ne može tek tako ući. Igraju se Pentagona . Za svakog rade provjeru koja traje tjedan, dva, tri pa onda tek možeš ući, eventualno..
    Uglavnom, ako te zanima mogu ti dati telefonski broj od trenera da se s njime dogovoriš i pitaš ga je li bi to bilo za nju.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Već sam se čula s trenerom, i sve smo se dogovorili, samo je problem što princeza trenutno ima streptokok A, pa ćemo malo pričekati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •