e da - kod mene na poslu ima jedan dečko i on to nikad nije reko ali svi nagađamo da je. po svemu da sad ne nabrajam.
Mene se to ne tiče nit bi se ikoga trebalo ticati. Često budu u društvu na poslu neugodni komenti (nekad i poz ali rjeđe) - ja uvijek nekako branim - je da kažem da ne volim baš one koji to turbo ističu i hvataju se preprenapadno po cesti (al to ne volim pretjerano ni kod straight - kak se već piše - parova, al me i ne smeta strašno, bolje njih gledam nego tučnjavu ili koncerte neke).
I sad ima još neš - glavni glavni kod nas je imbecil. Nije lijepo vrijeđati al da ga bolje upoznate već bi tu 20 topica bilo otvoreno o njemu.
Uglavnom on se tome sprda. Zlo mi je od njega samoga a takvi komenti s njegove strane nikako ne stoje - posebno jer je glavni glavni. Glavni s..... a ne manager.
Meni još niš nije reko o tome pa nisam imala priliku mu ni reć što mislim, al mi žao dečka.
Čist se pitam što bi vi napravile jer vidim da je taj dečko jako jako utučen - vjerojatno zbog okoline i sveg što mu se događa.
Mislim pa ne mogu mu doći i reći da znam da je h. i da sam uz njega - jer on to taji, rado bi da se sam trgne i kad mu generalni neš natukne da ga eto tuži. Sanjam.
Smeta me ta diskriminacija i primitivizam, ne mogu tu niš, samo me zanima jel ima toga kod vas, kako postupate i što bi vi napravile.