Prije nego kupis raspitaj se dal smijes pidjamu u Petrovu. Kad sam ja tamo radjala (prije 4 godine) pidjame se nisu koristilie - jer ujutro za vizitu moras bit bez gaca, a nemres bas lezat gola (samo u gornjem dijelu). I znam da je bilo karakteristicno da nisi smio skidat gace kad dodje doktor do tebe, nego bit skinuta (ko u vojsci) kad doc ulazi u sobu.

Za tusiranje ti na zalost preporucujem posebne natikace ili tak nesto. Imas cetri tusa a 60 kreveta pa si ti misli kak je cisto.
Isto toliko i wc-a. Ponesi si asepsolete za ciscenje daske ili one jednokratne papirnate sto se stave na dasku, navodno ih ima u SUperkonzumu.

Imaj obavezno u torbi nesto za jest (kekese ili sl., nesto sto ti moze stajat) jer ne znas nit kolko ce ti trajat porod ni kad ces doci do sobe. Mogu proci saaaaaaaaaaaaaaatiiii dok ne dobijes obrok. Vjeruj mi - gadno je. Isto tako i flasu vode.
Sve ostalo ti ionak moze muz dofurat malo kasnije.

Sto se bebe tice - meni je od svega bilo najbitnija autosjedalica. Ljudi se zaigraju i tuku glavu s kojom benkicom ili hlacicama u kojoj boji i sl. ce beba izaci, a ne razmisljaju o nuznosti autosjedalice.