Kako bez gaća? Gdje i kako stoji uložak? Neznam kakva je situacija na odjelu babinjača ali kada sam ja ležala na CEFu posteljina se nije mjenjala, a pretpostavljam da ako si bez gaća nešto iscuri na plahtu. Malo me brine i tuširanje, znam da je par tuševa na puno žena, thanks za savjete o papučama i maramicama za dezinfekciju.
Ja se nadam da ću pripremiti sve stvari za sebe i bebu (uključujući i cipele) jer je mmmoje zbunjen u takvim situacijama (primjer sa CEFa: ljubavi donesi mi šlafrok, plavi, stoji tamo i tamo, on donese ali ne donese pojas "pa nisi mi rekla da treba i pojas"
). Kolegica mi je rekla da obavezno ponesem kave i bombonjere za sestre, to je u njeno vrijeme (prije desetak godina) bilo pravilo. Dali je još uvijek tako i dali je to dovoljno? Ili je svejedno, doneseš ili ne, one su ili dobre ili zločeste? :/

moje zbunjen u takvim situacijama (primjer sa CEFa: ljubavi donesi mi šlafrok, plavi, stoji tamo i tamo, on donese ali ne donese pojas "pa nisi mi rekla da treba i pojas"
). Kolegica mi je rekla da obavezno ponesem kave i bombonjere za sestre, to je u njeno vrijeme (prije desetak godina) bilo pravilo. Dali je još uvijek tako i dali je to dovoljno? Ili je svejedno, doneseš ili ne, one su ili dobre ili zločeste? :/
Odgovori s citatom