1. SPAVAĆICE, DONJE RUBLJE, ULOŠCI, JASTUČIĆI ZA DOJILJE
Ja sam rodila prije 2 mjeseca u svojoj spavaćici, a i u sobi su svi korisili svoje. Možeš imati i piđame, ako ih viš voliš. Ponesi ih dovoljno, kao što su ti već savjetovali. Najpraktičnije su one koje se mogu otkopčati, radi dojenja. Ne brini se zbog skidanja gaćica prilikom vizite. Ja sam ih skinula već kad je doktor ušao u sobu, neposredno prije nego me pogledao i nitko mi zbog toga nije prigovarao. Sve to traje prilično kratko, tako da ne znam što uopće može vidjeti
Također će ti trebati hrpa VIR 80 uložaka i udobnih gaćica koje te nigdje ne stežu. Ponesi i 2 grudnjaka za dojenje kao i jastučiće jer će ti mlijeko curiti.
2. NEŠTO ZA PRIGRISTI I POPITI NAKON PORODA
Svakako ponesi nešto za klopu i cugu, jer kad te dovezu u sobu nakon poroda možeš klopati koliko hoćeš. Inače klopa u bolnici je u najmanju ruku vrlo zanimljiva (male porcije nevjerojatnih kombinacija, pa se od njihove hrane možeš više nasmijati nego najesti). No ne brini, ionako će ti tvoji donositi hrpe svega. Još jedna zanimljivost, ne daju nikad uz obrok nož, pa se tako znalo desiti da smo faširano meso jeli sa žlicom, a sa stražnjom stranom iste smo za doručak mazali namaz na kruh.
3. PLASTIČNE ŠLAPE ZA TUŠIRANJE I DOSTA RUČNIKA
Osim šlapa ponesi još jedne u kojima se možeš tuširati. Tuševa nema puno, ali ne brini nisu prljavi i nikada nije bila gužva.
4. IZDAJALICA
Ne isplati ti se kupovat ona skupa za 350kn. Ja sam imala onu običnu, malu, no nije mi ni ono trebala. Kad mlijeko krene trebaš samo puno masirati dojke da ne dođe do zastoja i izdajat višak mlijeka, što je meni bilo puno lakše s rukom nego s izdajalicom.

I na kraju pročitala sam grozne stvari o Petrovoj, tako da sam se na kraju ugodno iznenadila, jer je sve bilo OK i pristojno, od osoblja do soba i sanitarija. Nije neka raskoš, ali nije ni tako strašno.
Zato ništa se ne brini. Sretno!