Mi smo bili na oglednom satu i nije mi se dopalo.
Na oglednom satu bi se valjda trebalo pokazati kako to izgleda, a ne pričati o tome kako će to izgledati (a djeca jer im je dosadno, jer nema aktivnosti... cvile, penju se po radijatorima, pale/gase liniju koja se nalazi na pol metra visine... i tako).
I definitivno biti malo raskošniji po pitanju besplatnih oglednih sati - jer na ovako natrpanoj grupi, nikome se ogledni/neogledni sat nije učinio primamljiv - većina ljudi i djece je jedva čekala da izađe van..
Sama voditeljica mi se isto nije dopala - bila je poprilično nervozna i to iskazivala prema djeci... Čini mi se kao početnica što smatram da nije zapravo dobar izbor za nekog tko radi sa tim najmanjima (koji su vrlo često i dosta nerazumni...)...
To je bilo moje viđenje. Nismo se odlučili.
Idemo mi na music together i tamo nam je zaista genijalno.

Odgovori s citatom
istina je da za one pjesmice i program ne trebaš biti presavršen da bi znao. Ali mogu ti reći, da bi i meni bilo puno draže da ih uče izvorni govornici samo radi naglaska i izgovora. Možda da se daddy i ja školujemo?
ako si htjela izvornog govornika, cini mi se da u petrovoj ima nesto. jel americka skola, vrtic, sto li, mozda bi se tamo eventualno netko takav pojavio. da znas za kasnije

zbog ukupne cifre koju bismo trebali izdvajati, ali ponajviše zbog organizacije - i ovako mi se dani svedu na taxiranje... 
Ali ako se isplati.. stiskati ćemo se.