Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Utječe li kriza na vašu odluku o trudnoći?

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Utječe li kriza na vašu odluku o trudnoći?

Ne znam kako bih temu malo bolje sročila, ali me zanima da li i koliko ovo krizno doba, kao i ono koje najavljuju da će biti još gore, utječu na vašu odluku o prvoj/sljedećoj bebi?

Naime, mi bismo htjela što prije još jednog bebača, ali...
    Nije da nemamo za kruh, ali nismo u bajnoj financijskoj situaciji. Krov nad glavom imamo, ali taman za nas troje...

Kako je kod vas?

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I sama sam znala pomisliti i komentirati s MM, kao kriza je, a nama na putu beba. Pa si mislim snaći ćemo se nekako. Isto nismo u nekoj bajnoj fin. situaciji, ali vidim puno toga gdje bi se moglo uštedjeti, jer stvarno dosta love spalimo na gluposti, ali sad nekako nemamo volju za time.

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Iskreno, da imamo 5-6 godina manje možda bi i uticalo, ali ovako ne.

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam u fazi da bih i kruha gladna (nisam naravno) htjela bebu...za barem jednu uvijek će se naći...

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja se slažem s prvom. ljudi su i u puno gorim situacijama imali djecu!!
    npr, kad su bili ratovi i gore krize i boleštine.
    ja sam nezaposlena, MM radi, al znam da ćemo se snaći.. treba se samo dobro organizirati i imati puno ljubavi i strpljenja. znam da zvuči otrcano al ja se držim toga.
    na kraju krajeva UVIJEK stvari sjednu na svoje mjesto

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj prva prvotno napisa
    ja sam u fazi da bih i kruha gladna (nisam naravno) htjela bebu...za barem jednu uvijek će se naći...
    X

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moja baka je govorila: Đe čeljad nije bjesna nije kuća tjesna...
    Za bebu se uvijek nađe!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

X

Pogotovo kad ti ne ide tako lako kao većini ljudi, ni smak svita me ne bi odvratio od želje i nastojanja da zatrudnim.

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Slažem se s vama!
    Evo, kad sam zatrudnila s B, nismo imali u planu raditi neke stvari, barem ne u bližoj budućnosti, a onda se odjednom sve počelo rješavati puno brže nego inače...
    Inače, ne mislim ja da u ovoj situaciji nikako ne bi bilo dobro zatrudniti, već MM i ja razmišljamo da li da pričekamo dok B napuni godinu dana, i onda da prionemo na posao, a do tada će nam se i neke druge stvari riješiti. Bar bi trebale...

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

potpisujem u potpunosti prvu..
    ja uviek govorim ako imam za prvo djete imat ču i za drugo....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pored ovog novog zakona o mpo, krize, moje nezaposlenosti, tjeranja nas sa problemom neplodnosti u sloveniju, dodje mi da kosu pocupam od jada...

ali sta mogu, imam 36. i moram se izboriti da dodjem do bebaca. pod svaku cijenu....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf, mene ova izreka uvijek podsjeti da sam to doslovno proživjela. i bila u takvoj fazi, i kruha gladna... :/

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    uf, mene ova izreka uvijek podsjeti da sam to doslovno proživjela. i bila u takvoj fazi, i kruha gladna... :/
    i ja, tokom 4 godine rata, sam bila nekad u toj situaciji
    i tada su se djeca rađala
    kod nas u BiH se kaže da svako dijete ima svoju nafaku

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kad bi ljudi čekali da se sve "posloži" da bi se odlučili na dijete, tko zna koliko bi djece bilo?
    Nikada nije sve savršeno i idealno, uostalom - što se sve i treba uopće posložiti da bude vrijeme za bebu?

Ja znam da smo mi nakon vjenčanja rekli da nismo spremni za bebača jer su nam izlasci (cjelonoćni) i dalje bili na prvome mjestu... Ali ubrzo nakon toga postala sam teta i kada sam primila u ruke svoju nećakinju znala sam da sam spremna... I unatoč mnogim nesređenim situacijama, krenuli smo u akciju i 9 mjeseci nakon toga stigao je rezultat!
    Kao što sam i napisala - u tih 9 mjeseci većina se stvari riješila prije i mnogo bolje nego smo očekivali...

Možda da sada ostanem trudna osvojim Jackpot

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Mi nismo bili baš u takvoj situaciji da gladujemo, na čemu sam iskreno zahvalna jednoj osobi sad već pokojnoj (mužev nonić koji je s nama dijelio svoju penziju ako je zatrebalo). Tada smo zagrabili u džepove koje inače ne diramo. I bome nisam imala da si čarape kupim (ne posuđujem ako ne moram) i bilo je svakako... ali za djecu je bilo. I opet bi bilo.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tocno. za djecu ce uvijek bit!
    radije cu sebi nesto uskratiti, a djeci pruziti sve!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kriza je kada imaš 37 godina, kada se godinima boriš da dobiješ bebača, kada si dekintiran koliko novaca si dao za MPO a srce žudi za bebicom a nje nema i sve da ću kruha biti gladna daću zadnji dinar za MPO da dobijem bebača a na kraju priče se uvijek stvari poslože, nebo pogleda na tebe i nagradi te.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa
    Kriza je kada imaš 37 godina, kada se godinima boriš da dobiješ bebača, kada si dekintiran koliko novaca si dao za MPO a srce žudi za bebicom a nje nema i sve da ću kruha biti gladna daću zadnji dinar za MPO da dobijem bebača a na kraju priče se uvijek stvari poslože, nebo pogleda na tebe i nagradi te.
    x

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj stariji je došao kad sam imala 38, mlađi godinu dana kasnije. Sretno, draga!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja se tu i tamo toga sjetim, ali vjerovatno može bit samo gore, pa ćemo se bar dječici moć veselit.a ako bude bolje pa kud ćeš onda bolje, bolje stanje i dječica!! MD zasad radi pa je dobro, dobra firma se isto počela klimat i davat otkaze, ali me tješi što mij e dragi zbilja sposoban i mislim da će on neć neki poslić i u najvećoj krizi, i da ćemo se snać nekako!!

A tko bi to odlagao , uvijek je nešto!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

rozalija

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Rozalija

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •