-
Kako oprati djecji vrtic?
morala bi oprati djecji vrtic jer je stajao neko vrijeme.
Problem nije postolje ni gornji dio, to mi je jasno, nego mrezica koja se neda skinuti.
da li sve to moze mociti, tj oprati sa slaufom ili kako?
-
Imala sam isti problem jer smo dobili od prijatelja, ali nažalost ne može se jer je podloga drvena pa preko nje zaljepljena ona plastika, mislim da bi to sve otišlo k vragu kad bi se močilo šlaufom i vodom, mada sam i ja imala istu ideju. Ja sam onda spužvicom prala tu mrežu, malo deterdženta, pa ispirala, bilo je mukotrpno, ali se opralo.
-
ja sam prala mrežicu tako što sam odvrnula one vijeke na podnici, odstranila kompletnu podnicu tako da je mrežica ostala visiti s gornjeg ruba, onda sam sve to fino stavila u kadu po širini, tako da rubovi nasjednu na kadu, nakvasila, našamponirala , isprala i kad se posušilo opet zavrnula vijke i vratila sve na mjesto..nije neki problem
-
da, ovisi o modelu, ovaj moj mislim da nema te opcije jer je sve spojeno...
ali postolje i gornji dio je plastika, voda (slauf) mozda ne bi trebalo nastetiti :?
-
I ja sam rastavljala i prala u mašini, ali ne može se svaki vrtić tako devastirati...
-
-
isto tako,
dobili smo za na more stari,korišteni vrtić.
šlauf, voda, spužva, pjena, bez skidanja oprana mrežica i vrtić je već navečer izgledao kao nov a mrežica je fakat bila sva u flekama.
-
Naš vrtić je noname i isto ima drvenu podnicu a prala sam ga šlaufom u nekoliko navrata, uglavnom pre svakog pozajmljivanja. Baš se sutra kanim oprati ga ponovo jer nam je kumica dorasla za njega.
Mrežicu perem tako što podmetnem nešto sa druge strane (recimo poklopac ili služavnik omotan ručnikom), mekanu četku i deterdžent i udri. Onda šlaufom sve lepo isperem.
Jedino na šta obraćam pažnju jeste da dan bude sunčan i topao da se vrtić čim pre osuši
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma