lillifee prvotno napisa
evo mene opet i to u dilemi, velikoj! mm i ja smo sa svojim bivsim partnerima (nakon svega) uspjeli izgradit stvarno dobar i fair odnos i to ISKLJUCIVO i SAMO radi djece i da bi njima zivot bio laksi, a zivot bez jednog roditelja sto bezbolniji.
sad smo se nasli u malo cudnoj situaciji, bivsa supruga moga muza se sa svojom obitelji odselila u drugi grad (ca 1500 km od mjesta gdje mi zivimo) i mm je bio vidjeti novi stan, skolu, upoznati nove prijatelje svoga sina iz prvog braka. za tog posjeta boravio je u stanu svoje BZ. meni je to ok, jer i otac moje kceri dolazi nama u kucu. e sad, uskoro mi (mm, ja, ami i ad) planiramo zajednicki posjet nasem dragom milu i dobili smo poziv od bivse zene i novog muza da tih par dana NARAVNO ( :? ) mozemo biti sa njima u stanu, jer mjesta ima dovoljno.
moji su osjcaji tu totalno zbrkani, kao uostalom i cijela situacija, ali milo zeli da budemo kod njih, pa ajde idemo jer to DJETETU puno znaci.
99% ljudi kojim to iz nekog razloga ispricamo smatraju nas freakovima, ludjacima, meni se iscudjavaju kako to mogu dozvolit. pa ja i sama vise ne zna sta da mislim.
cure moje drage, sto vi kazete na sve to skupa? kako bi vi rjesile taj problem?
uf, al stvarno je komplicirano, nadam se da mozete povezat konce, tko je kome sta u cijeloj toj prici.