Imam več duže vrijeme problema s vratnom kralježnicom. Prije 3 godine sam išla na terapije i tad su mi rekli da bih morala svake godine jednom ili dva puta na terapije. Ubrzo sam zatrudnila, pa dok sam rodila,... nisam išla na terapije, ali moji problemi ne postoje dok ne radim u sjedećem položaju.
Zadnjih par dana sam promijenila ured, stol, ekran i nakon 6 sati rada u "novim uvjetima" meni su počele nesnosne vrtoglavice. Između ostalog trebam hitno odgovarajući stolac za ured. Ima tko kakvu ideju?

Odgovori s citatom
! I ja sam u potrazi za nečim sličnim, iz istih razloga. AKo tko zna gdje toga ima, nek dojavi.
ali tu se ne da puno učiniti), pazim da me ne propuše baš jako, trpim vrućinu radije nego puhanje klime po leđima, natjeram se hodati barem 45 min svaku večer u komadu (s mužem, djecom ili bez njih). Tak je po ljetu. Kroz godinu, yoga 2 x tjedno i obvezne vježbe razgibavanja ujutro za vrijeme ustajanja. Ne nosim visoke pete i ne znam ima li još štogod... Ima - s djecom brain gym, masaže i slično (zajedno, mali sin je već stekao zavidnu vještinu masiranja
).