Denny, sve si apsolutno u pravu i mislim da su možda postojali i dublji problemi u braku koji su je naveli na tako ponašanje. Mene konkretno je najviše zaboljela ta lažna podrška s njegove strane jer se za kratko vrijeme uspjeo izgubiti iz njenog života. E sad opet mislim da mi žene sve to drugačije gledamo, nekada budemo žrtve i kad ne treba. I to velike žrtve. Znam mnogo mnogo parova ( nažalost ) koji su završili na sličan način, i svi su imali taj prokleti razlog potomstva koji su željeli ostvariti po svaku cijenu. Ma i da ne razmišljam o njima više, bude mi prava muka.
Ja lično mislim da ću opstati i istrajati u svom cilju, prevashodno što se dajem i više nego što treba, imam muža koji je kraj mene od prvog dana problema. Nismo se ni vjenčali kad sam imala prvu vanmateričnu i ako je trebao razmišljati kao kukavica i egoista onda je već tada trebao pobjeći od mene kao bez glave. Ali nije, ostao je, preživjeli smo i drugu vanmateričnu, i krenuli opet dalje, došli i do Maribora pa i čekamo dalje. Pa šta nam Bog da.