Planiram kuhati šalšu i zalediti je, ali ove godine bi stavljala u plastiče posudice cca 3dcl veličine, e sad gdje kupiti takve posudice? (neke jeftine, ne one fine i skupe kao tuperware i slično). Trebam ih jedno desetak....
Planiram kuhati šalšu i zalediti je, ali ove godine bi stavljala u plastiče posudice cca 3dcl veličine, e sad gdje kupiti takve posudice? (neke jeftine, ne one fine i skupe kao tuperware i slično). Trebam ih jedno desetak....
Najjeftinije ćeš proći u velikim dućanima tipa Interspar koji imaju veliki izbor takvih stvari sa širokim rasponom cijena. A moglo bi biti toga i u Offertisimi.
Imaš ih i u Gramatu, cca 7-8 kn i to od proizvođača iz Valpova!
Ja kupim obične plastične čašice za piće (one ko tanke jogurtice), ima ih u više veličina. 100 kom valjda 20 kn, a ako su ti pretanke, možeš stavljati po dvije. Složim na tacnu ili tako nešto, pa kad se zamrzne, istresem iz čašica u vrečicu i to je to.mamaduda prvotno napisa
E, da. I nekad mi je baka bila smiješna kad je to radila, ali danas i ja čuvam one čvršće ambalaže od sladoleda pa ih koristim za takve stvari.