Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Klečeći stolac - vaša iskustva

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Klečeći stolac - vaša iskustva

Uspjela sam naručiti tzv. klečeći stolac bez naslona. Mislim ga koristiti kao uredski stolac, jer imam velikih problema s vratnim dijelom kralježnice.
    Eto, tko ga ima, ili ga je imao dajte napišite pozitivno / negativno o njemu.
    Mony mi je več napisala, da su za njeg apotrebni dosta jaki leđni mišiči, ili ne možete dugo na njemu sjediti. Što još?

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moj diša ga je imao, ali ga je ostavio, jer su njemu bile problem zgužvane hlače :/ .
    Pa sam ga ja kupila za klinca koji je do tada "ležao" na radnom stolcu (držanje grbadeva) i njemu je ok. Iako, uspio je naći svoj način grbavljenja i na njemu.
    Ja sam probala na njemu sjediti i mogu reći da te tjera da se uspravno držiš, ali te nakon dužeg vremena zabole potkoljenice (dakle, dio na kojem klečiš). Preporučeno je (a i ne samo za ovu stolicu, već općenito) dignuti se nakon pola sata neprestanog sjedenja i protegnuti se (iako da svaki put idem na wc, mislili bi da imam upalu mjehura).

Ja bih ti radije preporučila Spinalis stolicu (iako je neizmjerno skupa) ili loptu, ali nije ni ova stolica za odbaciti, iako ti na njoj ne "radi" donji dio kralježnice.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Gle mene, tebi je problematična vratna kralježnica...

Nadam se da misliš na ovo: slika

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Anemona, gdje si naručila stolac?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa
    Gle mene, tebi je problematična vratna kralježnica...

Nadam se da misliš na ovo: slika
    Mislim na točno to.
    Frida, naručila sam točno na ovoj stranici na koju je bilbo dala link. Kad stisneš kupi, pokaže ti sve podatke, ja sam nazvala telefonski, pa su mi na fax poslali ponudu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Stolac je ipak stigao več jučer (poslala MM - a po njega). Za sad se čini ok, ima i kotačiće. pa je jako pokretan, kao pravi uredski stolac. Sjedim več sat vremena na njemu (klečim), pa malo možda zabole koljena. Vjerujem da treba neko vrijeme prilagodbe na stolac, da ne možeš odmah presjediti 8 sati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •