Čuj, jedna stvar je pokazivati tugu, a potpuno druga ispoljavati frustraciju, agresivnost i ogorčenost na onoga tko se, ni kriv ni dužan, susreo s tobom.
Pretpostavljam da si ti to uzimaš za pravo, no ja osobno ama baš nikad nisam i neću tolerirati da se netko izderava na mene - ma koliko god nervozan bio jer ga je žena naljutila ili sl. Pogotovo kad se radi o djeci i ponašanju spram njima.
Pretpostavljam da se možemo složiti da je OK ne cerekati se klijentu ako si čula jako loše vijesti. No, izderati se na dijete koje je došlo na Hitnu jer ti je, štajaznam, pauk digao auto...ajde, ajde, spustimo se na zemlju.
Na hitnu dođe bolestan čovjek radi hitnog medicinskog problema i traži pomoć. I nema toga što bi opravdalo da ga doktor otjera, izdere se, opsuje i sl.
ovo- "ostati doma taj dan"- to je zbilja dobar vic. To bi bilo u zemlji koja se zve Utopija
Eh, a ja mislila da živim u RH. Jer normalno ostajem doma kad je dijete bolesno, dobijem slobodno za smrtni slučaj u familiji...
To su situacije koje će svaki normalniji poslodavac (državne firme, multinacionalke i strane - iz mog iskustva pogotovo) tolerirati.