Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: ambrozija

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ambrozija

Mislim da smo i prošle godine pisale o ovome. Ja već tri godine - od druge trudnoće muku mučim s alergijom na ambroziju. Kako sam prvo bila trudna a onda dojim ne idem doktoru po lijekove. No stvarno više ne mogu izdržati. Kišem, šmrcam, zaštopa mi se nos pa počne curiti, oči me toliko svrbe da ne mogu raditi. Ukratko - katzastrofa.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vidjela sam po apotekama Nasalese kapi za nos - sadrže celulozu i stvaraju film na sluznici koji sprečava ulazak alergena. dakle kompatibilno s trudnoćom, dojenjem... koliko pomažu, ne znam jer nisam probala. i ne rješavaju problem svrbljivih očiju, ali bar nešto...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj s polen-blokerima, to su masti koje namažeš u nos, prvo ga ispereš s fiziološkom. Pomoglo je mojoj teti čuvalici s proljetnom peludnom alergijom. A na oči kad si vani stavi sunčane naočale, što zatvorenije.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Polen blokeni mi prošle godine nisu pomagali.
    Zvala sam pedijatricu pa veli da mogu uzeti Claritin. MM pak veli da on niš ne pomaže nego samo omami.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni Claritine baš pomogne, a ne omami me -- hmm, doduše možda sam zato stalno tako umorna, možda mi nije od lijenosti :?

Ja inače nikad nisam imala nkakve alergije, a ove godine mi je za neizdržati, srećom imamo uvijek doma Claritina radi MM-a, starog alergičara.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A znate kaj sam ja čula...Od osobe koja je alergična na ambroziju? Da pomaže matična mliječ. Od šogorice dečko je počeo piti i kaže da mu je sad super..

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i meni je claritin donekle pomagao, al ja sam bila, dok nisam rodila, straaaašno alergična
    znala sam završit u bolnici, na inekcijama, kisiku..itd.
    međutim; porod je prava renesansa u mom životu
    sad sam UMJERENO alergična; čak uspijevam i bez tableta
    ali vidim da si i bojan trlja oči i kiše
    ana.m., matična mliječ kažeš ?!
    jel to mogu ovak mala djeca ?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Popila sam Claritine. Zvala sam pedijatricu i ona mi je to odobrila jer da je Katarina dovoljno velika da joj ne naškodi. A ja pak mislim da ću probati danas izbjeći cicu, iako to nebu lako.

E da, tableticu sam popila prije sat i pol. Malo mi je lakše, ali ne skroz.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam čula da i mala dijeca smiju piti matičnu mljieč, ali ne znam sto posto. Od šogorice dečko radi u toj firmi koja prodaje matičnu mliječ, pa ću pitati i kad saznam javim

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Muku mučim s istom pričom, pa sam uzela Belodin. I evo odmah mi je super... Ništa ne svrbi, ne kišem... Dišem.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel smiju djeca Belodin. Ja još dojim, pa mi je pedijatrica rekla Claritine. Pomogao mi je neznatno, da bi mi onda noć, kada je prestalo djelovanje tablete, bila očajna. Cijela familija nije spavala.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni su i pedijatrica i doktorica rekle da ne uzimam claritin, jer dojim :/

a baš ovih dana crkavam.

viš, viš, za belodin se nisam ni sjetila; pitat ću u apoteci dal se smije

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja dopjim. Claritine mi nije puno pomogao pa ga više ne pijem.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Maticna mlijec - pomozite, sta je to, gdje kupit....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, ja pitala i saznala da i bebači smiju piti matičnu mliječ i to negdje od kada smiju piti i sokiće.
    Ja to imam doma, dobio MM, i to kaj mi imamo izgleda kao cedevita i sličnog je okusa, nikad prije nisam to pila ni imala tak da ne znam da li ima u još kakvom obliku :? ! A di ima za kupiti, e to ne znam ali isto mogu pitati. Mada postoji mogućnost da netko odgovori prije nego ja saznam...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Claritine, Belodin, Flonidan, Contral i Rinolan su sve jedno te isto (loratadin).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kad smo već kod alergija, aj sam alergična na mačke (mačju dlaku), a MM-ovi imaju kućnu perzijsku macu i nedavno kad smo bili kod njih na nekoliko dana bilo mi je stvarno za neisdržati, pa sam otišla u apoteku da pitam da li imaju kaj protiv alergija da mi bar olakša. Apotekarka mi je rekla da dok dojim ne smijem piti ništa. :? .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ana, naravno da ne smiješ piti ništa. Moja Katarina isto doji ali je veća pa zato mogu Claritine po preporuci pedijatrice.
    Ja alergiju imam od druge trudnoće i do sada nisam smjelča ništa uzimati pa se zato i mučim tak jako već evo treću godinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •