-
bok suncha
kad pregovaras trebas cijelu pricu voditi tako da ih ne napadnes usprkos svim gadostima i glupostima koje pricaju. kad ih stisnes argumentima u kut i direktno optuzis za zanemarivanje djeteta sa posebnim potrebama dobijes ekipu koja je stjerana u kut i prisiljena da se brani i nemas previse mjesta za pregovaranje
pokusaj ostati smirena, eventualno povedi na razgovor sa sobom nekog iz neke udruge ili bilo koju osobu sa vise iskustva u takvim situacijama da ti pomogne pregovarati (ja sam zadnje vrijeme koristila sebastianovu mentoricu za floor time koja je educirana za floor time i istovremeno je fizioteraput i ona u principu zna vise nego mi roditelji jer zna koja su nam prava i sto sve sistem u nizozemskoj omogucava)
ja sam u skoli par puta poludila i sve skupa ih prozvala radi zanemarivanja djeteta sa posebnim potrebama i rezultat je bio takav da su se svi skupa durili ali su svjesni da cu im na vrat navaliti cuda ako ne reagiraju
zbog cega jednostavno ne dogovoris termin u vrticu sa defektologicom ili psihologicom i daj joj isprintano sto kaze zakon? ja bih vjerovatno isforsirala tog nekog iz gradske uprave ili ministarstva skolstva da izadje na teren i ide samnom pregovarati za to dijete.
ako to ne upali vjerovatno bih zvala sve moguce poznate koij su od te struke i koji rade sa djecom sa posebnim potrebama, ili bi nadrndala pedijatra kod kojeg je dijete da mi napise preporuku (ili djecijeg psihijatra) sto se od vrtica ocekuje
i ako nista od toga ne prodje vjerovatno bih zvala inspekciju (ja sam se uredno po potrebi prijetila nasoj skoli i nije im uopce svejedno)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma